Citat:
În prealabil postat de Trimisul
Dacă așa vezi tu... atunci e de bine ce fac, pentru că un bigudiu care îți pune neuronii sub formă solenoidală te poate ajuta să înțelegi mai bine lucrurile și numai din pricina că se formează niște cîmpuri E-M care generază curenți ce în mișcarea lor pot spăla de minciună toate cotloanele întunecate al minții unde stau bine mersii pricoolici ''ștințifici'' care țin cu dinții de toriile lor absurde ținîndu-vă legați de ele ca să le apărați ca fraierii care nu știu ce-și fac.
Eu însă sunt abea un maistru de piulițe și șaibe, în așa ceva, eu pun piulițele la loc și strîng șurubul care lipsește, maeștrii sunt alții.
Dar nu mi-ați răspuns cum interpretați voi textul zilei 4 dacă nu prin faptul că Soarele și Luna sunt semisferice, soarele dă spre pămînt în jos lumină și căldură iar Luna dă spre jos în sens invers (față de noi spre mai sus de soare) întuneric și frig... căci altfel cum ar putea ele să stăpînească Lumina și Întunericul și să despartă Lumina de Întuneric?
|
Ooo !... "Trimisul" ce fină-i erezia voastră de la "Noul-Ierusalim" în Pucioasa... mă înspăimânt... Ai spune chiar că sunteți creștini ortodocși.
Atât de fină erezie, special gândită de demoni, pentru români, e sensibilă și suavă și atât de ascuțită...
Hai vino dovedește-mi că nu e erezie, hai să deschidem un topic, să vorbim despre ce se întâmplă acolo la Pucioasa la Noul Ierusalim...
Vrei ? Te rog !
Să numim topicul exact așa: "Noul-Ierusalim de la Pucioasa" sau fix cum vrei tu, deschide-l tu, te rog...
Să vorbim despre Sfânta Scriptură, Sfinții Părinți, despre episcopi, preoți, diaconi, despre dogmatică puțin, și istorie creștină și sinoade puțin și Sfinte Canoane și orice vrei tu.
Sunt "altruit-egoist" dacă tu așa vrei să mă numești, nu mă supăr pe tine, dar poate mă ajuți, lămurindu-mă mai bine și poate mă scapi...
Vrei ? Că eu tare mult vreau...