View Single Post
Vechi 26.07.2016, 12:11:36
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
O spui asta cu mandrie?
O spun simplu, ca un fapt care s-a întîmplat și care a avut avantajele lui.

Citat:
Sau cand o spui, iti trece un fior rece pe sira spinarii amintindu-ti de modul infiorator in care respirau si tuseau nonstop, timp de saptamani intregi?
Se vede că mare lucru nu știi despre boala asta.

Pertussis este o boală obișnuită, banală. Se tușește în special noaptea în primă fază, dar și ziua uneori. Sînt acele episoade de tuse deasă care se întîmplă sporadic. Deci nu tușeau non-stop, fii liniștit.

Este de preferat să se facă în copilărie (dar nu pînă la 1 an), căci la maturitate omul își poate pierde locul de muncă în anumite situații.

Citat:
Mai mult ca sigur ca ai ajuns aici dintr-o alte eroare de judecata medicala, spunandu-ti ca si domn' doctor, ca "anticorpii din laptele matern sunt suficienti".
Laptele are avantajele lui, de necontestat. Dar de ”ajuns aici” nu am făcut-o dinadins, nu a fost alegerea mea ca ei să se îmbolnăvească. S-a întîmplat, a trecut.

Citat:
Dr daca ar fi sa repeti acum experienta? Ai face-o?
Ce-i cu întrebarea asta? Ai tu cumva posibilitatea să garantezi pentru copiii tăi că nu vor avea pertussis pentru că i-ai vaccinat?

Citat:
Pentru ca incidenta anumitor boli este diferita.
Și zici de alții că-s iraționali. Cum îi zicea, wishful thinking?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote