View Single Post
Vechi 26.07.2016, 16:07:58
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Nu contează ce cred eu.
Ei, cum să nu? Contează mult de tot ce crezi tu. Pentru că în funcție de ce crezi și mărturisești tu, așa îți aduni și moștenești Raiul sau iadul.

Pentru Dumnezeu, Biserica Sa, pentru noi toți creștinii, contează deosebit de mult ce crezi tu, și pentru noi, tu și orice om de pământ, ești deosebit de important, fiindcă ne dorim, dar nu te obligăm, să fi și tu în dragostea Domnului, pe cărarea strâmtă și îngustă și grea, pe care puțini o află, ca să te te lupți și să te îndrepți și tu spre Împărăția Cerurilor, să o dobândești și să o păstrezi.

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Te oprești în detalii și te pierzi.

Da, de acord, poftim, confirm și spun și eu ce spune Tesla:
"Oamenii de știință de azi, au înlocuit experimentele cu matematica și rătăcesc din ecuație în ecuație, construind în cele din urmă o structură care nu are nicio legătură cu realitatea."

Și-acum demontez ce spune Tesla:
"Oamenii de azi au înlocuit matematica cu experimentele și rătăcesc din formulă chimică în formulă chimică, construind în cele din urmă societăți cu structuri care n-au nicio legătură cu realitatea."

Nu vezi că Tesla nu spune nimic?

Experimente și/sau matematica, fără Dumnezeu, totul, orice, e la fel, duce la moartea sufletească, sau moartea de-a doua, adevărata și teribila moarte, care omul o dorește și se aruncă în ea, moartea veșnică, iadul, sau ura față de Dumnezeu și respingerea Lui veșnică. Dumnezeu este iubire, nu stă în fața libertății tale, nu o calcă în picioare, doar că atunci, acolo, îi va aduna pe toți aceia care nu vor pe Dumnezeu, întrun loc, numit iad, loc care-i plin de Dumnezeu, de dragostea și slava Lui și asta practic îi arde. Veșnic. Matematica, fizica, orice știință, fără Dumnezeu, aduce supozițiile, ipotezele, teoriile: big-bang, evoluționism și altele, care, încercând să le explici, lipsit voit de Dumnezeu, vei eșua mereu, de la o teorie la alta, de la o descoperire la alta, anulându-se una pe cealaltă, fiindcă rădăcine acelui copac, fructe, flori, nu stau în Adevăr, ci în minciună. Experimentele fără Dumnezeu aduce aceleași lucruri ucigașe de ființă și esență umană: eugenie, sclavie, manipulare, control, lucruri ascunse, hotărâri în principiile superior/inferior, și altele diabolice (care despart) și nu simbolice (care unesc)
Nu suntem, eu sau Biserica, împotriva matematicii, fizicii, experimentelor chimice, electrice,
toate sunt îngăduite, chiar dăruite de Dumnezeu, cu scopul binelui omului, dar "toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos, toate îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva." - I Corinteni 6, 12.

Dumnezeu e libertatea, e dragostea, e totul... Oh, de-ați înțelege...

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu conteaza, o sa gaseasca un discurs si pentru varianta asta :)
Nu e discurs, e Adevărul.

Dacă greșesc cu ceva, te rog să mă ajuți. Neîntârziat. Am nevoie de ajutorul oricui, la fel cum și eu vreau să dăruiesc ajutor oricui.
Dar orice ajutor, de la mine la tine, sau de la tine la mine, amândoi, să-l trecem prin filtrul Hristos, al Sfintei Treimi, al Iubirii, al Sfinților Părinți, al Bisericii, al harului, curățirii, al oricărei virtuți, al luminării, îndumnezeirii și mântuirii.

Așa vom birui.

Acestea nu sunt teorii și nu sunt glume. Sunt realități. Și sunt lângă tine. Le vei primi în tine ? Le vei da și altora ?

Deci te rog, dacă mă vezi în hăuri rele, strigă-mă, cheamă-mă, vino după mine, ridică-mă, să ne bucurăm amândoi în Domnul !

P.S.:

Și încă un lucru, îmi pare rău sincer că "Trimisul" a fost banat, am vrut să dialoghez cu el mai mult. Poate vede adminul mesajul și îi ridică banarea, m-aș bucura foarte mult.
Ca să ne mai ajutăm unii pe alții.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 26.07.2016 at 16:25:24.
Reply With Quote