Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Frățiorul meu drag, vreau să-mi răspunzi la ultimele 7 postări din topicul acesta, alineat cu alineat (un alineat e un mini bloc din-ăla)...
Te rog, fă "quote", și răspunde la fiecare, iar dacă ai credință și dragoste cu adevărat, dacă ai smerenie și ascultare, nu vei mai răspunde, că nu vei mai avea ce, ci te vei trezi, și vei alerga cu dor, la Sfânta Spovedanie, să mărturisești că ai stat câteva luni, sau câțiva ani, în rătăcirea de la pucioasa și apoi vei fi iertat și vei putea primi Sfânta Spovedanie, în câteva luni...
Dumnezeu să-ți ajute să reușești să te trezești și să te vindeci. Pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Sale și ale tuturor Sfinților Săi.
|
Pînă la urmă dragul meu frate... să știi că va fi exact sfinvers... tu vei da fuga și te vei spovedi la Domnul Iisus Hristos și la Cuvîntul lui Dumnezeu care este numele Său cel nou... dar asta se va întîmpla doar atunci cînd te vei trezi cu Adevărat sper ca mai devreme de momentul cînd Îl vei vedea înconjurat de sfinții Apostoli și de sfinții creștini și de proorocii VT și Moise și de Ilie și de cele 7 Trîmbițe Apocaliptice căci atunci sigur îți vei da seama unde te-ai aflat atîta vreme...
Deci acolo nu e o rătăcire dragă fiule risipitor, dragă frate creștin-ortodox așa ca mine ci acolo e casa oricărui suflet de om care își aduce aminte cu dor de Dumnezeu căutînd scăpare.... acolo e Cetatea Cuvîntului.