View Single Post
Vechi 27.07.2016, 15:58:08
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Vezi aici consta diferenta intre secta si ortodoxia.Cand un crestin are probleme de sanatate merge si la medic si la duhovnic si asta pt ca omul este o parte biologica si o parte duhovniceasca. Dar daca ai duh sectar nu poti intelege asta( mai erau unii care refuzau transfuziile).
Dragul meu sunt medici și medici, doctori și doctori și eu nu refuz medicii așa cum dezinformezi tu extrapolînd ce spun eu la ceea ce vrei să crezi tu despre mine din pricina propagandei care te face să crezi în minciuni.

Dar poate că Domnul Iisus Hristos nu scrie că avindecat orice boală din popor și orice demonizare sau boală psihică? Scrie și martori sunt apostolii care au scris Noul Testament și Apocalipsa prin darul Duhului Sfînt.

Tu însă nu îmi recomanzi vreun doctor ci mă faci bolnav mintal pentru că tu nu crezi ceea ce cred eu și de asta insinuezi mereu că aș avea nevoie de doctor, în batjocură. Deci nu e vorba că eu refuz doctorii ca unii dintre sectanți așa cum spui tu, care dacă refuză doctorii nu fac niciun rău nimănui căci dacă ei vor să-și mîntuie mai bine sufletul decît să-și scape trupul de chinuri, e dreptul lor, atît la a beneficia de ajutor medical cît și de a-l refuza.

Citat:
4Domnul a zidit din pământ leacurile, și omul înțelept nu se va scârbi de ele.
5. Au nu din lemn s-a îndulcit apa, ca să se cunoască puterea Lui?

Aici e vorba de smerenie și de credință.

Citat:
6. Și El a dat oamenilor știință, ca să Se mărească întru leacurile Sale cele minunate.
7. Cu acestea tămăduiește și ridică durerea;
Aici vorbește de smerenia și credința care face minuni și că Dumnezeu a făcut ca oamenii să știe asta.

Citat:
8. Spițerul cu acestea va face alifiile. Nu este sfârșit lucrurilor Domnului și pace de la El este peste fața pământului.
9. Fiule! În boala ta nu fi nebăgător de seamă; ci te roagă Domnului și El te va tămădui.
Aici vorbește de alifia-pomada pentru ochi... pentru ochii minții și cei duhovnicești spunînd că nu medicul ci că Dumnezeu te va tămădui!
Citat:
10. Depărtează păcatul și întinde mâinile spre faptele drepte și de tot păcatul curățește inima ta.
Aici spune care este cauza bolii tale!
Citat:
11. Dă miros cu bună mireasmă și pomenire de făină de grâu și junghie jertfe grase, pe cât te ajută puterile.
12. Și doctorului dă-i loc că și pe el l-a făcut Domnul și să nu se depărteze de la tine, că și de el ai trebuință.
Aici spune să ai milă de preot și de doctor și să ai pace cu ei ca să nu-i alungi din viața ta, să nu-i prigonești pentru că și de ei ai trebuință.

Citat:
13.Că este vreme când și în mâinile lui este miros de bună mireasmă.
14. Că și el se va ruga Domnului, ca să dea odihnă și sănătate spre viață.
Iar aici explică și cum se face adevărata vindecare ce vine de la ei.
Citat:
15. Cel care păcătuiește împotriva Ziditorului său, să cadă în mâinile doctorului.
Iar pe final nu este un blestem ci este o smerenie și o milă și un îndemn pentru păcătos ca nu cumva să se sinucidă în depresie ci este îndemnat să cadă din semeția și din mîndria păcatului său ca să se vindece căci Domnul nu vrea moartea păcătosului ci să se pocăiască lăsîndu-se el să cadă din pofta cohilor și din trufia vieții în mîinile Mîntuitorului, ale preotului sau ale doctorului (ăla al lui Dumnezeu) care îl va putea pune înapoi pe picioare prin mila Lui Dumnezeu.

Citat:
din Cartea întelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah
Deci sper că tu ești în stare să și citești și să înțelegi citatele pe care le dai... din Înțeleptul și dreptul pooroc și rege Solomon.

Citat:
Bre noi credem in Dumnezei diferiti.
http://nip-noulierusalimdelapucioasa.blogspot.ro/
Păi dacă te iei după vrăjitoriile celei ce s-a numit aici pe forum maria-margareta și a început să denigreze Lucrarea Domnului? Ajungi să ai alt Dumnezeu decît cel Adevărat. Dar Domnul cu Lucrarea Lui vorbește de peste 60 de ani și scrie acolo în Cuvînt ca proorocie că vor fi astfel de vrăjitoare care vor batjocuri Cuvîntul, mai înainte de a se naște ele... deci a zis despre site-ul și minciunile lor cu mult înainte de a se întîmpla asta.
Citat:
Nu, ci ca sa ajung pom in Rai.
Deie Dumnezeu să ajungi... dar dacă vrei să nu te strici atunci ferește-te să citești ''dezvăluiri'' și interpretări absurde de pe astfel de site-uri.

Ele interpretează cum vor și pun tot ce cred ele și ce zic ele și ce pretind ele în seama poporului lui Dumnezeu că cică ei ar zice sau ar pretinde sau ar susține toate trăsnăile pe care ele le născocesc prin răstălmăcirea Cuvîntului spre a lor pierzare.

NU TE LUA DUPĂ ELE DACĂ VREI SĂ FII POM BUN ÎN RAI!

Acolo în Cărțile poporului lui Dumnezeu, în cărțile Lor cele sfinte e Duhul Adevărului și al Mîngîierii care vine de la Dumnezeu și nu de la om. Dumnezeu grăiește și nu omul... și în poporul Lui nu e nicio rătăcire fiindcă nici un duh necurat nu vei găsi în Cartea Sfîntă... în Cuvîntul Lui Dumnezeu.

Nu te lăsa deci amăgit de prostiile și de mocirla cu care unele ''ziariste'' foarte ''binevoitoare'' aruncă în ''fiii pe care și-I ridică Dumnezeu din pietrele acestea... vorba sf. pr. Ioan Botezătorul... înainte mergătorul Domnului.

Last edited by vsovi; 27.07.2016 at 16:18:10.
Reply With Quote