Citat:
În prealabil postat de vsovi
Asta spui tu pentru că ți-e frică să vezi Adevărul. Mereu îți repeți asta și mereu crezi că așa este bine să crezi și să mărturisești pentru că așa te-au învățat cei ce s-au înșelat primii și tot așa unii de la alții au preferat să creadă așa cum crezi tu, că n-ar fi ci că sunt demoni.
|
Te rog să-mi răspunzi la cele 7 posturi, la care te-am cerut, ce ai spus că vei răspunde, apoi îți voi răspunde și altor posturi, cu mila Domnului.
Citat:
Demonii nu te învață să ai o viață curată în Credință și să slujești Lui Dumnezeu... din iubire ci demonii te învață să minți, să păcătuiești și să te mîndrești.
|
Te rog să-mi răspunzi la cele 7 posturi, la care te-am cerut, ce ai spus că vei răspunde, apoi îți voi răspunde și altor posturi, cu mila Domnului.
Citat:
Eu cred că e așa cum îți spun: cele 7 Trîmbițe sunt 7 îngeri-oameni sfinți și mărturisirea lor este de la Dumnezeu. Toți au făcut minuni mari prin Credința lor în Dumnezeu și minunile lor au fost și sunt bune și sunt mulți martori care le-au confirmat:
1. Preotul Iosif Trifa și Traian Dorz și Oastea Domnului.
2. Arsenie Boca și ucenicii lui.
3. Ciobănașul Petrache Lupu și Moșul de la Maglavit.
4. Sora Veronica de la Vladimirești și 5.Pr. Ioan Iovan de la Recea.
6. Sora Verginica de la Maluri prin care a vorbit Domnul Iisus ca printr-o Trîmbiță cînd ea era în stare de somn și sora sa Maria ca o punte spre...
7. Sora Mihaela de la Pucioasa și pr. Nicușor care continuă scrierea și citirea Cuvîntului lui Dumnezeu.
|
Citat:
România e țara strălucirii și Noul Canaan și Noul Israel din români iar Iisus a fost trimis de Tatăl la noi pentru că Israelul cel vechi a căzut și îl reneagă și acum pe Mesia.
|
Citat:
Cei 2000 de ani, o mie și încă o mie au trecut deci iată cum suntem în a treia zi (ca o mie de ani) după scripturi și deci Apocalipsa e în desfășurare spre învierea credincioșilor și nimeni habar nu are exact așa cum este scris: ''Vin curînd, Voi veni ca un hoț și Noi le vom face pe toate... ferice de slujitorul ce va fi găsit veghind.'' (ceva de genul ăsta)
|
Citat:
Puteți să vă rugați cît vreți, cele 6 Trîmbițe au fost iar a 7-a e de prin anii 90 în plină desfășurare. Dar Apocalipsa nu este ceva rău așa cum crezi ca să dorească cineva să fie întîrziată ci Apocalipsa este o revelația minunată ce vine de la Dumnezeu spre vindecarea tuturor neamurilor și spre biruința minciunii, a păcatului și a mîndriei celui rău. Deci nu te teme așa cum se tem sectele care propagă moartea tuturor păcătoși împreună cu sfinți și cu drepți prin tot felul de cataclisme cosmice... Păi a promis Dumnezeu Lui Noe că nu vor mai fi potopuri dar asta nu înseamnă că nu vor fi tot felul de cutremure și inundații pe ici pe colo și de boli care vin musai din pricina păcatelor noastre, căci păcatul și minciuna și nedreptate e sursa tuturor cataclismelor că se satură creația și nu mai suportă pămîntul atîta păcătuire împotriva Lui Dumnezeu și a sfinților Lui. Dar Dumnezeu este Bun și tot mai răbdător cu omul așa că nu-ți fă porbleme că va suferi cineva peste măsură.
|
Citat:
Cam ești... pentru că nu crezi în Cuvîntul lui Dumnezeu, de aia și pentru că scrii foarte mult vrînd să-ți răspund la mulțimea de rînduri pe care mi le-ai adresat. Mulțumesc, dar și dacă răspund cît se poate de rapid, totuși asta îmi ia timp. Sunt în BOR așa că nu știu la ce greșeală te referi. Iar dacă nu-ți place că eu cred în Cuvîntul lui Dumnezeu atunci să știi că asta nu e o greșeală sau o mîndrie ci un mare Har... pe care dacă l-ai avea și tu așa cum pretinzi, atunci cu siguranță și fără îndoială că și tu ai crede la fel ca mine și ai fi unit cu Biserica Cerească Biruitoare și nu numai cu Biserica Pămîntească Luptătoare, ai fi unit așa cum cere Dumnezeu prin sf. Ap Pavel ca toți să avem același cuget și minte și aceiași credință sfîntă.
|