:) bine, te aștept mâine...
Să știi că dacă cei de la pucioasa sunt -biserica- și noi în toată România, Rusia, Grecia, etc., mințim și ne acuzați de erezie și că avem episcopi și preoți, la care nu trebuie să ne spovedim, cum spun duhurile de la pucioasa și alte acuze pentru Biserică, să știi că trebuie să argumentați scripturitic și patristic ce spuneți, să vă luptați cu oricine spuneți că sunt eretici, să le dovediți minciuna și le arătați că voi sunteți în Adevăr și ceilalți nu sunt, așa a făcut și Pavel, Apostolii și Sfinții Părinți cu ereticii și așa fac până azi și până la Judecată, Biserica se luptă cu ereziile, că așa învață Duhul Sfânt, să se arate înșelările. Origen a scris zeci de cărți, până să descopere Biserica în scrierile lui cele 3 mari erezii ale lui: preexistența, predestinația și apocastaza. A spus Biserica că e prea mult de citit? Nu, a citit tot. Deci nu spune nici tu că e prea mult de citit, eu îți voi da oricât timp ai nevoie, te voi lăsa să răspunzi cu răbdare la toate, în câte zile ai tu nevoie, și când spui că ai terminat de răspuns la cele 7 posturi, începând de la #439, voi încerca să răspund cu mila Domnului, citind tot ce mi-ai scris, mult sau puțin, cu atenție, fiindcă îmi pasă mult de tot ce scrii, fiindcă vreau să te ridic din erezii, ca să mântuiești alături de noi.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Last edited by Igor_Paslusnik; 27.07.2016 at 21:49:25.
|