View Single Post
Vechi 28.07.2016, 11:34:09
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Citat:
Eu cred că e așa cum îți spun: cele 7 Trîmbițe sunt 7 îngeri-oameni sfinți și mărturisirea lor este de la Dumnezeu. Toți au făcut minuni mari prin Credința lor în Dumnezeu și minunile lor au fost și sunt bune și sunt mulți martori care le-au confirmat:
1. Preotul Iosif Trifa și Traian Dorz și Oastea Domnului.
2. Arsenie Boca și ucenicii lui.
3. Ciobănașul Petrache Lupu și Moșul de la Maglavit.
4. Sora Veronica de la Vladimirești și 5.Pr. Ioan Iovan de la Recea.
6. Sora Verginica de la Maluri prin care a vorbit Domnul Iisus ca printr-o Trîmbiță cînd ea era în stare de somn și sora sa Maria ca o punte spre...
7. Sora Mihaela de la Pucioasa și pr. Nicușor care continuă scrierea și citirea Cuvîntului lui Dumnezeu.
Pai si pe Ioan-Botezatorul cui il lasi ? Ca astia de pe lista asta a ta sunt ingeri-oameni, atunci cum ramane cu Ioan-Botezatorul ? Atat de rataciti sunteti
incat sfidati abc-ul credintei cu prostiile voastre.
Păi acum tu dialoghezi cu mine... de unde știi tu cît de rătăciți sunt alții? Ai stat de vorbă cu altcineva? Eu nu vorbesc în numele celor pe care ți-i închipui tu ci eu îți răspund din ceea ce cred... prin mila lui Dumnezeu.

Ce spui de fapt? Că dacă sf. Ioan Botezătorul nu e printre ei atunci sunt eu rătăcit încît sfidez abc-ul credinței cu prostiile mele, sau cu prostiile mele și ale altora care cred așa ca mine?

Păi chiar te rog, dacă eu spun prostii atunci ia spune-mi tu unde crezi tu că este sf. Ioan Botezătorul și înainte mărgătorul Domnului? Ia spune, ce părere ai tu? Trebuia să fie și el una dintre cele 7 Trîmbițe? Sau tu vrei să spui că scrie la Apocalipsă că una dintre cel 7 Trîmbițe e sfîntul Ilie sau sfîntul Ioan? Păi dacă susți ceva te rog arată pe ce anume îți întemeiezi credința.
Părerea mea este că niciuna dintre cele 7 sfinte Trîmbițe nu e sfîntul Ioan Botezătorul și nici sf. Ilie dar fiecare din cele 7 sfinte Trîmbițe poartă în duhul lor o bună parte din duhul sfîntului Ioan Botezătorul căci toate cele 7 Trîmbițe au trăit în duhul proorociei înainte mergător Domnului.

Citat:
Citat:
România e țara strălucirii și Noul Canaan și Noul Israel din români iar Iisus a fost trimis de Tatăl la noi pentru că Israelul cel vechi a căzut și îl reneagă și acum pe Mesia.
Iisus a venit pt toata lumea nu pt Romania.Daca Romania este tara stralucirii atunci Republica Athos ce mai este ?
Nu știu ce este republica Athos, dar România chiar este țara Strălucirii, Noul Canaan, Noul Israel așa cum este scris în scripturi și în Cuvînt iar Iisus a revenit duhovnicește prin cele 7 Trîmbițe Apocaliptice pentru păcătoșii din toată lumea ca să-i cheme iar la pocăință și la salvare, dar ca să locuiască El nu vine la tot omul îndărătnic din toată lumea ci numai la cei ce Îl așteaptă crezînd și se pregătesc ei ascultînd pentru această frumoasă întîlnire cu El și pentru viețuirea veșnică cu Dumnezeu.

Last edited by vsovi; 28.07.2016 at 11:52:38.
Reply With Quote