Citat:
În prealabil postat de Florinvs
Nu este normal si corect a judeca un om, dupa faptele parintilor lui! Daca tatal prietenului dumneavoastra suferea de patima alcoolului si a geloziei, asta nu inseamna ca si prietenul dumneavoastra va ajunge sa faca la fel ca tatal sau!
Iar cu partea financiara- intradevar, dupa ce va veti casatori si muta impreuna, va trebui sa va descurcati numai voi doi cu toate cheltuielile casei si a traiului de zi cu zi! Dar cu ajutorul lui Dumnezeu, si fiind amândoi oameni muncitori, si existând dragoste, buna intelegere, ajutor si respect reciproc, cu siguranta veti reusi.
|
Este un baiat muncitor,mereu s.a zbatut sa aiba un loc de munca si n.a stat acasa intretinut de mama lui asa cum sunt multi baieti din ziua de azi. Poate si asta mi.a placut la el ca mereu a gasit puterea de a merge mai departe si a avut multe greutati de.a lungul timpului.
Cred ca eu trebuie sa ma schimb pt ca l.am facut sa se simta inferior,am incercat sa il schimb si sa ii controlez viata si actiunile,iar asta e cea mai mare greseala a mea.