View Single Post
Vechi 28.07.2016, 16:52:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bublisor Vezi mesajul
Cand ajunge seara de la serviciu se relaxeaza cu o bere la tv,iar din cand in cand o mai intrece masura cu prietenii dar asta nu inseamna ca e alcoolic si ii afecteaza viata intr.un mod neplacut.
Poate nu e alcoolic, dar asta poate fi un "bun" inceput.

Cunosc persoane foarte decente, ca oameni, si care se ameteau chiar si de la un pahar de bere, au inceput insa de la "un pahar cu prietenii" si destul de repede si-au dat seama ca au ajuns mai departe decat s-ar fi gandit vreodata.

N-ai idee cat de mult poate modifica alcoolul comportamentul unui om, mai ales daca a mostenit si traume din familie.

Acum poate n-ai ocazia sa-l vezi intr-o astfel de situatie, probabil nu te ia cu tine in situatii de genul asta, poate nu are prea multe motive sa bea, etc.

Insa casatoria nu e lapte si miere, poate fi un hop destul de serios si poate scoate la suprafata multe lucruri nu tocmai placute din oameni.

Citat:
Referitor la disciplina impusa de parintii mei,eu recunosc ca m.a ajutat mult,dar cred ca la 24 ani ar trebui sa aiba incredere in mine si sa imi ofere putina libertate.
Sunt multe lucruri care nu le cunosti chiar si la 24 ani.
Desigur, ar trebui sa-ti ofere sfaturi, nu sa te preseze.

Last edited by AlinB; 28.07.2016 at 16:56:59.
Reply With Quote