View Single Post
Vechi 28.07.2016, 20:24:57
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bublisor Vezi mesajul
Am fost cam directa spunandu.i ca nu.mi place ce lucreaza(acum fiind in curierat) si logic ca s.a suparat ca nu il accept asa cum e,ca imi e rusine cu el. S.a simtit foarte prost,iar eu la randul meu ca am gandit asa. Fusesem presata de mama mea timp deno saptamana cu discutii de acest gen,de cateva ori pe zi si probabil din stresul ala am cedat.
Tocmai de asta imi e greu cand ma gandesc sa o iau de la capat cu aceleasi discutii,in caz ca iau o hotarare.

Aici- daca spuneti ca-l iubiti din tot sufletul pe acest om si doriti sa va casatoriti cu el si sa va intemeiati o familie cu el- trebuie sa-l iubiti asa cum este, atat ca om in familie si in societate, cat si in privinta meseriei!
Nu este absolut nimic injositor, iar meseria de sofer nu este cu nimic mai prejos decat orice alta meserie.
Intr-o societate, este nevoie de absolut toate meseriile (legale, cinstite si demne), iar la progresul general al societatii trebuie sa contribuie absolut toate meseriile- si tractoristii, si tamplarii, si soferi, si instalatorii, si doctorii, etc!

Incercati sa ganditi si sa analizati cu mintea si inima dumneavoastra, nu sa spuneti ce cred altii (inclusiv mama dumneavoastra).

Iar cu faptul ca din cand in cand mai bea o bere nu este nimic de condamnat- cred ca orice barbat mai serveste o bere din cand in cand (mai ales pe caldurile astea).
Important este sa nu se depaseasca masura si sa nu se ajunga la betie!
Reply With Quote