Citat:
În prealabil postat de GMihai
Asta, după părerea ta, care este evident greșită.
Logica elementară ne spune că dacă ceva INTRĂ în altceva, atunci înainte de momentul intrării acel ceva nu se afla acolo, iar asta contrazice direct atributul omniprezenței divine.
|
Înseamnă că... "după părerea mea evident greșită", la Pogorârea Duhului Sfânt (la cincizeci de zile după Înălțarea Domnului) când s-a pogorât Duhul Sfânt în Sfinții Apostoli și S-a dovedit prin chipul limbilor de foc, ce le vedeau unii la alții deasupra lor, nu era defapt Duhul Sfânt în ei, că totdeauna a fost în ei, nu? Duhul Sfânt e omniprezent, nu?
"După părerea mea evident greșită", tu și toți ereticii care cred în ereticul cel mare, "papa" de la Vatican, sau episcopul Romei, sau toți ereticii protestanți și neo-protestanți, știți nimic despre omniprezență, Duhul Sfânt, harul Duhului Sfânt, Taine, credința creștină...
Și tot nimic o să știți cu toții, în toți anii cât timp stați înafara Bisericii... Bisericii Ortodoxe !
Vai, vai, vai... Să nu vă prindă moartea în erezii... Să nu vă prindă eretici... Că nu o să vă mânuiți.
Veniți în Biserica Ortodoxă, adică în Creștinism, ca să lucrați la mântuirea voastră în fiecare zi.
Citat:
În prealabil postat de DragosP
Măi tăticu, dacă el pe forum si-a zis "Igor", apăi "Igor" e, nu Dumnezeu stie cum o fi-n lumea reală.
Dacă tu, din exhibitionism, din interes, ti-ai publicat datele reale, e treaba ta dar lui ar fi bine să-i respecti intimitatea. Èi oricui altcuiva.
Da' stii si tu asta, doar că umbli la intimidare.
|
Mulțumim Domnului, frate Dragoș, pentru rugăciunile tale, dragostea ta, credința, nădejdea, ocrotirea, răbdarea, smerenia, ascultarea și doririle cele multe, mari și minunate ale inimii tale iubitoare de Hristos.
Rămâi în ele, înmulțeștele și dăruiește tot ce ai primit și înmulțit cu Domnul.
Iar pe ei, cei care au nevoie de ajutor, lasă-i, dacă eu nu le răspund nimic, nu le răspunde nici frăția ta. Le răspundem dacă știm, dacă putem, dacă vrem, cu multă dragoste și rugăciune, acolo unde trebuie, cât trebuie, după măsura noastră. Mai departe ei, în libertatea lor, vor face ce vor crede, ce vor voi, ce vor putea.
Probabil, s-a referit la numele care e pus la profilul meu aici pe forum... :)
Deci lasă-i, răspunde-le cu dragoste, ce poți, din talantul dragostei ce ți s-a dat și-ai înmulțit.
Bucură-te-n Domnul ! :)