Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Nu, frățior, bălăcăreli ai tu în căpșor, câtă vreme nu aperi Biserica și nu lupți cu întunericul din tine și din alții.
|
Nu bre, eu n-am nimic cu Biserica, ci cu discursurile tale tampe, faptul ca tu te identifici cu ea, arata inca o data ca nu esti in toate mintile.
Citat:
Nu mă consider asemenea lor, dar m-a învățat Hristos, pe El și pe ai Lui în Duhul Sfânt: Apostolii, Mucenicii, Sfinții Părinți, să-i am exemple, să-i urmez, să învăț din viața și învățăturile lor, să-i imit, să le calc pe urme, și să apăr Biserica, s-o înmulțesc și să lupt cu ereziile și întunericul și să le biruiesc.
|
O fi incercat sa te invete ceva, dar iti zic eu, ca nu o iesit treaba prea bine si cum ei nu pot fi invinovatiti pentru asta, mai bine ai incerca sa vezi ce e in neregula cu tine.
Citat:
Asta trebuie să facă toți creștinii. Dar suntem puțini, văd... Doamne miluiește...
|
Da? Sa se creada asemenea lor cand nu sunt, cum faci tu?
Pai fiule ,vad ca multe lucruri le-ai inteles tare pe dos.
Citat:
Am Biblia care-mi dovedește că Duhul Sfânt intră în oameni, animale și obiecte. Îmi ajunge.
|
Biblia nu dovedeste mai mult decat poate sa priceapa cititorul, vad ca esti tare in gura cand e vorba de sectari dar in fapte si gandire, te asemeni lor - crezi ca Biblia iti justifica toate tampeniile care le ai in cap, izvorate din faptul ca te crezi cine stie ce traitor asemeni Sf. Apostoli.
Si cum a ramas cu Sfinti Parinti, mai nou, esti "Sola Scriptura"?
Citat:
Dacă tot în necredință o ții mult, ai să te îmbolnăvești înainte de vreme.
|
Biserica are vocea ei, eu n-am nevoie sa cred in tampeniile tale si nici "trambita" nu esti, daca nu te-ai prins pana acum.