Citat:
Nu ești la măsura lui Pavel.
|
Nici n-am pretenția, eu sunt un mirean păcătos din BOR atît, dar care cred în cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice.
Citat:
Dacă ai fost la măsura lui Pavel, tu sau proorocița Mihaela și în circumstanțele acelea, atunci era altceva.
|
Nici n-am isninuat sau am pretins că aș fi eu un alt sf. Pavel sau ea un mare și foarte apostol ci tu mă trimiți să fac ascultare de tot felul de mai mari și foarte Apostoli pe care tu îi vezi mai mari nu numai ca Pavel dar mai mari ca și Dumnezeu deși când aflu mereu ce au făcut sau cu ce s-au ocupat sau văd luxul și opulența și aureturile în care viețuiesc și cum s-au făcut stăpîni peste cele afierosite Domnului și cum îi lasă pe credincioși fără niciun drept... atunci ce pot să mai zic... dar să nu judecăm căci și păcatele mele au fost mult mai mari.. așa că să nu dăm cu parul... în cîrmuitorii și povățuitorii bisericii ortodoxe ci mai degrabă să mergem să cerem sfat și îndrumare și trimitere... vorba ta.
Dar tu știi ce prigoană au suferit cele 7 Trîmbițe în vremea comunismului și de la toți necredincioșii și apropiații și vecinii și neamurile și de la toți ''binevoitorii'' și de la mulți preoți și călugări și chiar de la ucenicii care au părăsit lucrarea? Poate că prigoana a fost la fel de mare și de urîtă ca atunci și așa este și astăzi... uite și tu te-ai făcut un exemplu negativ dovedind atît de multă necredință care te-a împins în atîta denigrare la adresa mea și a lor.
De ce crezi că te-aș minți sau că m-a trimis dracul? Păi te mint eu cînd îți mărturisesc despre cele 7 Trîmbițe Apocaliptice? Nu te mint. Sunt martori cîți vrei, poți citi din faptele vieții lor sfinte și poți citi din Cărțile și mărturisirile lor și te vei convinge atunci cine te minte și cine e înșelatul.
Citat:
În plus, atunci nu erau oameni creștini, plini de Duhul Sfânt și de har, prin care să lucreze Domnul, Legea Iubirii Logosului. Plus că Pavel însuși era episcop. Apostolul neamurilor. Deci cine să-l trimită pe Apostolul neamurilor? Avea nevoie de Cineva să-l trimită...
|
Cum să nu, era întemeiată de Iisus Biserica și Duhul Sfînt deja coborîse peste apostoli... și poate că ar fi trebuit să se ducă să-L trimită sf. Petru sau sf. Ap. Ioan Evanghelistul căci pe el îl lăsase Domnul ca Dumneteu pînă la venirea Sa... deci El era locțiitorul Domnului și cu toate astea iată că Pavel ascultă de Iisus care îi vorbește noaptea și i se arată în vedenie sau ascultă de Duhul Sfînt întărindu-se prin îngeri ca să creadă și să se închine nu lor, nu îngerilor ci Duhului Sfînt și lui Dumnezeu... Atotțiitorul.
Citat:
Poftim, acum ai Adevărul. Vei crede? Cât vei crede? Când? Ce vei face?
|
Nu acum am adevărul cum spui tu că cică tu m-ai făcut să ''văd'' adevărul căci tu se pare că l-ai priceput cam sfinvers și mă mir din moment ce ești de la 15 ani în mînăstire ci iată îți mărturisesc că Domnul Iisus este Adevărul și Duhul Sfînt Mîngîietorul este Duhul Adevărului care din Tatăl purcede... așa că nu pentru necredința ta în cele 7 Trîmbițe cred eu în Adevăr și nu de acuma ci din mila lui Dumnezeu căci îi este milă de orice păcătos care se întoarce ca să fie viu.
Citat:
Dacă nu vei veni înapoi în Biserică, atunci vă va zice Domnul, în ziua Mâniei, Dreptății și Răsplătirii: "Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este gătit diavolului și îngerilor lui." - Materi 25, 41. și "Legați-l de picioare și de mâini și aruncați-l în întunericul cel mai din afară. Acolo va fi plângerea și scrâșnirea dinților." - Matei 22, 13.
|
[/quote]
Așa va zice în ziua acea Dreptatea și Adevărul a toate, dar eu sunt în biserică, sunt mirean din BOR și nu cum dezinformezi tu iar proorocița Mihaela a fost în BOR împreună cu toată Mînăstirea întemeiată prin slufirea unui Apostol Trimis de Dumnezeu cu consimțămîntul Episcopului Hrineanu, deci au fost în BOR pînă ce poporul lui Dumnezeu de la Pucioasa au fost excluși pe nedrept la insistența Arhereului locului care după aia s-a îmbolnăvit trecînd la Domnul după care a regretat amarnic necredința lui, necredință venită din aceleași interese străine de voia lui Dumnezeu pe care nu aș vrea să le cercetez ca să nu cad în judecată... vorba sf. Ap. Pavel.
A zis ceva în sensul că mai bine ajunge fără un picior decît să creadă și așa a ajuns de i s-a împlinit ceea ce a zis și tot n-a vrut să creadă că e de la Dumnezeu așa ca tine... făcîndu-se un fel de antihrist. Deci cum aș putea avea eu trimitere de la un astfel de episcup sau apostol sau arhiereu care se încăpățînează și se întărește în necredință ca abea apoi, abea cînd ajunge dincolo spune: ''Doamne ce-am făcut?... Dac-aș fi știut... dac-aș fi știut... Doamne iartă-mă.
Păi iată că ar fi trebuit să CREADĂ și atunci ar fi știut.
Iată că ți-am răspuns și la a doua postare a ta, nr. 440.