View Single Post
Vechi 29.07.2016, 19:45:51
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
7 trâmbițe apocaliptice... demonilor, până unde ajunge ura voastră față de oameni ?
E tristă sminteala asta a ta... păi ei nu sunt demoni ci mari rugători și vrednici înaintea Domnului... nu mai huli ci mai bine te-ai documenta, ai creceta, ai încerca să iești din necredința ta și ai lepăda hula și propaganda.

Citat:
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi, cu rugăciunile tale și ne mântuiește din nevoie și din primejdii cu rugăciunile tale.
Ne miluiește... dar pentru asta nu mai persista în necredință.

Citat:
Va trece și secta asta cu minciunile (s)trâmbițelor ei și vor veni alte adunări, ce vor culege pe alții ce urăsc pe Domnul și Sfinții Lui.
Nu e sectă și cum să-l urască din moment ce Îi scriu Cuvîntul în Carte și Îl urmează?
Citat:
Asta fiindcă pustnicii, isihaștii și Biserica, cer de la Domnul să întârzie sfârșitul lumii cât mai mult, Apocalipsa să se împlinească cât mai târziu, să fie cât mai mult timp de pocăință pentru oameni.
Nu-ți fă tu probleme pentru pocăința oamenilor că n-ar avea vreme destulă ci mai degrabă te-ai strădui tu să crezi ce-ți spun căci nu eu te mint. Deci nu te mai tot învîrti în jurul minciunilor toxice ca și cîinele mort în jurul cozii că știu că nu tu ești vinovat pentru necredința ta ci minciunile și ura cu care ai fost inoculat și nu te speria de bombe căci citind vei putea și tu crede spre Mîntuirea ta. Pentru a crede în cele 7 sfinte Trîmbițe e suficient să citești ce a zis Domnul prin ele și să le studiezi viața creștină eroică și mucenicească.

Citat:
Cât vor mai fi în cetatea Sodomei pământului, drepți ai lui Hristos, ca Lot cu ai lui, așa Biserica cu ai ei, atâta timp sfârsitul va fi întârziat pentru ei, și atâta timp trompete vor suna... dimineața, fiindcă suflă în ele, "feciorul dimineții", satana... (Isaia 14, 12)
Spui niște grozăvii foarte urîte... pur și simplu nu poți crede... de frică... e groaza aia care a băgart-o satana în memoria colectivă ca să nu puteți crede în Cuvîntul lui Dumnezeu. Nu te teme... dacă eu pot crede atunci poți și tu... dar ți-am zis că pentru asta ai nevoie să citești, să te documentezi, să pricepi mai bine Viața lor și Mesajul lor și nu să-ți fie frică de Apocalipsă că cică nu ai timp să te pocăiești... ai timp... uite pînă seara dacă te pocăiești mîine de dimineață ai putea crede liniștit. Dar ar fi bine să ai baze solide pentru credința ta și de asta te-am sfătuit să cercetezi și nu să te arunci ca prostul cu răstălmăciri și speculații...

Citat:
Toate stricăciunile ce au ieșit din Biserică și toți iezișorii care urmează lor "dintre noi au ieșit, dar nu erau de-ai noștri, căci de-ar fi fost de-ai noștri, ar fi rămas cu noi; ci ca să se arate că nu sunt toți de-ai noștri, de aceea au ieșit." (I Ioan 2, 19.)
E vorba de eretici și sectanți... , spre deosebire de eretici, poporul lui Dumnezeu, următorii Cuvîntului, ucenicii nu au ieșit din BOR ci au fost excluși pentru necredința arhiereului locului căci pînă atunci au făcut parte din BOR întrucît un slujitor arhiereu din BOR a slujit cu acceptul și trimiterea Episcopului Hrineanu, plin de duh sfînt și de Har, căci știu că am fost martor la slujbele făcute de el, deci prin Biserica Ortodoxă s-a făcut ridicarea sfintei Mînăstiri... așa că nu mai persista în diversiuni. Te rog frumos.

Drăcușorul de care vorbești, care minți și nu vrei nici cum să crezi și să vezi Adevărul cu Dreptate ești din păcate domnia ta... așa că nu mai insista să te faci de toată minunea.... dragul meu coleg supărat și speriat de Apocalipsă.

Citat:
vsovi, când continui de răspuns la cele 6 postări ale mele, unde te-am chemat să răspunzi ?

Te aștept cu drag.
Păi ți-am răspuns pînă acum la două din ele.

Mai am 4 așa că nu te grăbi... ci mai degrabă te pocăiește ca să nu te prindă Apocalipsa nepregătit dacă tot ți-e atît de frică de ea încît preferi minciuna că cele 7 Trîmbițe îngeri-oameni sunt defapt altceva.

Nu dragul meu, sunt sfinți și îngeri așa cum scrie la Apocalipsă și au trîmbițat și a 7-a Trîmbițează spre învierea și vindecarea neamurilor așa că nu mai băga groaza în subconștientul colectiv ca sectanții că te prinde judecata și că n-ai timp să te pocăiești și că ne omaoră judecata așa ca un cataclism cosmic, pe toți dintr-un foc așa deavalma și la grămadă indiferent dacă suntem păcătoși sau păcătoși iertați sau credincioși sau sfinți.

Chiar și Apocalipsa și Judecata are discernămînt... darmite atunci Dumnezeu care te poate ierta într-o clipă de trezvie căci nu vrea moartea sau chinul păcătosului ci să se întoarcă și să rămînă viu... să se întoarcă în VIȚĂ... în Hristos și în Cuvîntul lui Dumnezeu.

Last edited by vsovi; 29.07.2016 at 19:54:52.
Reply With Quote