View Single Post
Vechi 29.07.2016, 21:41:29
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit Discuție la postarea #443

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Deci proorocița Mihaela... Îl vede pe Însuși Hristos, în fiecare dimineață? Serios?
Nu știu dacă Îl vede dar de auzit îl aude sigur însă nu în fiecare dimineață ci atunci cînd îi grăiește Domnul, în Duminici sau de sărbători. Eu așa am citit și am înțeles din Cuvînt și așa cred pe Dumnezeu. Deci Serios!

Citat:
Pavel L-a văzut pe Domnul, o singură dată-n viață, pe drumul Damascului.
Și dup-aia o orbit. Nici n-a mai fost nevoie să-L mai vadă. Fericiți cei ce n-au văzut și au crezut, spune Domnul.
Deci ea vede pe Domnul, nu? Da, vede pe domnul... Câte unu, pe rând sau mai mulți odată... aduce duhuri domnu... 7 odată sau mai multe...
Îl vede ca și tine și ca și mine în orice Icoană creștină. În vedenie nu știu dacă îl vede și Mihaela. Verginica și Arsenie Boca L-a văzut și în vedenie.
Citat:
Sau spui că doar Îl aude pe Domnul Hristos, în fiecare dimineață?
Nu știu sigur dacă Îl și vede în Vedenie dar de auzit îl aude sigur dar nu în fiecare dimineață ci în diminețile adînci, de sărbători și în Duminici. Cînd scrie Cuvîntul Său după dictare după care Cuvîntul e pus pe site și e citit de către preotul Nicușor și apoi cînd se tipărește cîte o carte îl regăsești Cuvîntul în Cartea Sfîntă : Cuvîntul lui Dumnezeu.
Citat:
Și de ce îi spune lucruri atât de multe și noi? Cele din Biblie nu sunt bune?
Ba sigur că sunt bune toate scripturile și toate învățăturile sfinților dar Domnul a fost Trimis de Tatăl ca să împlinească Apocalipsa și pentru asta își pregătește un popor sfînt cu preoție veșnică pentru ca să Îl întîmpine cînd se va pogorî din Cer așa cum au văzut ucenicii cînd s-a înălțat la Cer că l-a acoperit un nor și l-a ascuns de ochii lor. Așa ne spune și cuvîntul proorocului: ''Pregătiți Calea Domnului, drepte faceți-I cărările.'' sau ''Pocăiți-vă și faceți roade vrednice de pocăință pentru că Împărăția Cerurilor s-a apropiat.''
Citat:
Sau cele de la Sfinții Părinți, nu sunt bune?
Da' alea ce au?
Sunt foarte bune și Cuvîntul lui Dumnezeu e în perfectă concordanță cu scrierile sfinților părinți.
Citat:
Își reneagă Domnul, Biserica Sa? Episcopii, Preoții, Diaconii Săi?
Nu-și reneagă.
Citat:
Și mută toată creștinătatea la... Mihaela?
Păi cam mută. Căci nu stă din lucrare ci Mută dar nu cu forța ci cine crede e binevenit cine nu, nu e forțat... se va trezi sărmanul... atunci cînd se va trezi... dar Trîmbița a 7-a sună deja.
Citat:
Nu? Păi nu...
Ba da, deci Da!

Citat:
Sau poate are sora Mihaela ceva, nu s-a gândit? Nu te-ai gândit nici frăția ta? Ceva special... Duhul Sfânt are daruri.
Are sigur că are ceva special, ei îi grăiește Domnul Iisus și ea contnuă lucrarea de Trîmbițare a primelor 6 Trîmbițe. Nu știu dacă e special să auzi, oricine care nu e surd, aude, deci nu e nimic special aici...

Citat:
Darurile Duhului Sfânt. Da' tu crezi că satana n-are daruri? Are. Și-s' mai dulci pentru trup decât ale Duhului Sfânt. Și mai multe... Vai... Din alea are Miha.
Nu zău... faci mișto... știi tu mai bine ca toți ce daruri satanice au unii și alții... insinuezi, dezinformezi, lansezi necredința ta ca un fel de informare științifică.

Păi ar putea satana grăi ceea ce este scris în Cuvîntul lui Dumnezeu? Ia spune ar putea vre-un înger sau vreun demon sau vreun om să născocească și să scrie ceea ce este scris acolo? Eu nu cred... Păi sunt proorocii împlinite și adevăruri și tainele scripturii de la începuturi și pînă azi sunt revelate spre cunoaștere și înțelegere... Păi ce e acolo este Hrană pentru sfinții și drepții din Ceruri și nu numai pentru oameni sau pentru morții care aud și învie deci cum ar putea satana să scrie așa ceva. Tu vorbești din născoceri și din zvonistica unora sau altora care sunt minciuni lansate din interes, din încercarea satanei ca să-i țină cît mai departe pe oameni de Adevăr și de asta îngrozește și sperie memoria colectivă ca să nu poteți cerceta liniștiți și să vă convingeți și să credeți apoi pentru mîntuirea și viața voastră.

Citat:
"Cine iubește pe tată, mamă, soră, frate, soție, copii, mai mult decât pe Mine, nu este vrednic de Mine". Deci? Iubești mai mult pe Domnul, te gândești mai mult la El, nu la sora Mihaela.
Sigur că da, întîi Dumnezeu și apoi sfinții și drepții și cele 7 Trîmbițe și BOR și arhiereii ăia care sunt vrednici și sfinți și apoi preoții și deaconii și cantorii și toți frații creștini ortodocși și creștini și toți aporpiații căci porunca este să iubești și pe vrăjmași, adică pe cei plini de necredință. Dar cine sunt vrăjmașii? Casnicii tăi! Ei ți-au inculat propaganda deci iată că iubim și vrăjmașii, pe mămica și pe tăticul trupesc sau duhovnicesc, chiar dacă ei vor neapărat să ne despartă de Domnul Iisus și de cele 7 sfinte Trîmbițe.

De aceea scriu:

''Lăsați copii să vină la Mine'' iar voi ceilalți ''În ziua aceea cînd auziți glasul Său nu vă învîrtoșați inimile ca în zilele răzvrătirii.''

continuarea mai jos.
Reply With Quote