Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citește, sau pune pe cineva sa-ti citească in fiecare seară, sase luni până îți intră în tartacuta , si dacă tot nu înțelegi , apelează urgent un psihiatru !
Noapte bună!
|
Cred că e foarte bună și instructivă retrospectiva luptei cu diavolii postată de tine, dar eu lupt cu păcatele mele și cu mîndria... iar ei dacă luptă să mă înșele și diavolii și să mă păcălească e treaba lor, ei pier.
Văd că și tu îmi recomanzi un psihiatru dacă citesc și tot nu vreau să înțeleg să mă lepăd de Cuvîntul lui Dumnezeu, deci pentru voi toți văd că e foarte clar, dacă eu cred în Dumnezeu în timp ce voi nici măcar nu vreți să citiți ce vă transmite Domnul prin Trîmbițe și ce scrie tuturor oamenilor atunci musai eu sunt bolnav și trebuie musai să merg la psihiatru.
Vi se pare că aș avea nevoie de psihiatru?
Foarte interesant mod exclusivist de credință aveți, voi știți fără măcar să cercetați, voi călcați în picioare și excludeți fără să vreți măcar să vă lămuriți, etichetați și socotiți pe cei ce urmează Cuvîntului ca diavoli, ca secte, ca eresuri fără măcar să pricepți de ce sunt eresurile eresuri sau sectele secte și credeți în minciuni și judecați pripit doar pentru că cineva necredincios a dorit să-și împlinească interesele străine de Dumnezeu și pentru că iată, a fost cîndva un arhiereu mai mare decît vicarul Irineu Bistrițeanu care după ce a murit Hrineanu și a fost înscăunat Bartolomeu Anania care nici el nu credea așa ca Vasile al Tîrgoviștei și ca alții care nu au cercetat temeinic voi iată mergeți orbește după necredinciosul sau necredincioșii care v-au păcălit și acum nu mai are cum să vă mărturisească de dincolo, dar a mărturisit și e scris în Cuvînt dar voi nu citiți și nu știți ci mergeți mai departe după necredința lui sau a celor care n-au vrut să creadă... și iată așa nu pe ei îi excludeți, nu pe poporul lui Dumnezeu și pe cele 7 Trîmbițe le excludeți din BOR ci pe voi înșivă de la Calea spre Adevăr...
Nu ai dat nici autorul sau autorii din care ai postat. Păi pe cine citesc? De la cine? Iar dacă nu poți crede de frica legislativă căci văd că ai dat din hotărîrile sinodale, nu-i bai. Poate cu timpul vor reveni temeinic asupra deciziilor și nu așa cum au revenit pripit călcînd peste sfîntul Episcop Hrineanu plin de Duh Sfînt căci am asistat la slujbele lui liturgice și simțeam cum se deschidea cerul la cuvîntul lui și vedeam cum se umplea de mult Har el însuși căci lumina toată catedrala și așa era și Vicarul Irineu Bistrițeanul pe vremea aia, plin de Duh Sfînt și plin de Har. Ei au binecuvîntat împreună cu Dumnezeu prin credință iar apoi arhiereul Vasile al Tîrgoviștei împreună cu Irineu prin necredința lui Vasile care era mai mare în grad bisericesc decît Irineu dart mult mai mic în sfințenie au retras și au anulat actele excluzîndu-i din BOR.
Deci așa este, ei sunt excluși din BOR dar asta nu înseamnă că i-a părăsit și Dumnezeu. Nu i-a părăsit pentru că Dumnezeu nu părăsește pe cel prigonit.
Acolo Domnul Iisus grăiește în continuare în ciuda unora sau altora.
Iar eu ca mirean din BOR, nedat încă afară de nimeni ci chiar azi am primit niște prescură sfîntă de la preot mărturisesc fără frică și cu răspundere înaintea lui Dumnezeu că Domnul Iisus le grăiește lor, celor de la Noul Ierusalim de la Pucioasa trimis de Tatăl Savaot Atotțiiitorul.
Cine poate crede bine iar cine nu, să caute a se lămuri citind, cercetînd, vizitînd, rumegînd... rugîndu-se și poate că vor primi și ei darul credinței în Cuvîntul lui Dumnezeu și mărturia celor 7 Trîmbițe Apocaliptice.
Pentru mine a fost simplu: am citit și am crezut, pentru că nu există ființă care să poată născoci așa ceva, nici înger, nici demon, nici om și nici orice altceva... nimeni nu poate grăi ca Dumnezeu... atît de mîngîietor și de frumos și de Adevărat. Iar apoi m-a întărit în BOR Dumnezeu ca mirean căci fără El poate că aș fi pus botul la caterinca voastră și la vrăjeală... așa cum încearcă igor să mă ''mîntuie''.
Citiți și voi și credeți și nu vă lăsați păcăliți cu sectarismele, că ei n-au nimic cu americanii ci au introdus în decizii legătura cu americanii ca să aibă o bază legală, un argument, pentru că după cercetare nu au găsit nimic rău dar așa era deja decizia luată la masa verde și toți s-au conformat... Păi dacă așa a vrut patriarhul Teoctist... s-au supus, au făcut formele și gata. Au găsit ei legătura cu ''frații'' sectanți din America... un trib de romîni neaoși ajunși acolo de pe vremea lui Noe... și gata care au numit un stat cu numele sfintei Virginia fiindcă le proorocise Domnul și lor încă de pe atunci. :)
Nu exista nicio legătură cu America și cu sectele Noului Ierusalim de acolo... ăștia de aici toți sunt țărani romîni... de pe la Maluri și de prin Pucioasa și din împrejurimi, toți creștini ortodocși din BOR.
Socotiți și voi acum de cine trebuie să ascultăm, de Credinnță sau de necredință?
Credința și sfințenia a binecuvîntat iar necredința nedreaptă și încăpățînarea a retras și a exclus... după care și-a pierdut piciorul și a șchiopătat și apoi a murit ca abea în iad să-și recunoască greșala...
Ce credeți că ar fi bine să facem, să mergem în iad după Vasile al Tîrgoviștei sau să mergem în Rai după cele 6 sfinte Trîmbițe Apocaliptice ca să ascultăm și de a 7-a?
Ce părerea aveți?
Eu cred că trebuie să credem pe mai departe în Cuvîntul lui Dumnezeu în ciuda oricărui necredincios oricît ar fi de mare sau de mic... așa cum ne este dat fiecăruia, să citim și să mărturisim.
Credința în Dumnezeu e mai mare decît Credința în slujitorii lui Dumnezeu care au ajuns necredincioși.