Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Nu suna a mandrie, suna a pucism. Chiar mai rau pentru ca fratele de suferinta e mai atent si nu ar scrie a-ți in loc de ați. 
Daca si dupa ce Parintele Cleopa iti spune ca nu Dumnezeu se trimite ( adica nu Dumnezeu intra in oameni ) ci harul ( adica harul intra in oameni ), tu tot mai crezi ca persoana divina intra in oameni si ca aia care nu cred asta sunt in inselare demonica... atunci bine, pa ! :)
|
Spune românește:
nu am înțeles cum adică "se trimite". Dar din rușine ca să nu arăți că nu știi, mă acuzi pe mine, mă ponegrești, cum că aș minți. Nu mint și nu am nimic din nicio erezie, dar tu nu ai har. Atât pot să spun. Dacă ai fi avut, prin dragoste, smerenie, ascultare, ai fi înțeles.
Deci răspunsul:
Dumnezeu se trimite, adică Dumnezeu Tatăl trimite pe Dumnezeu Duhul Sfânt în om. Asta înseamnă se trimite.
Și Părintele Cleopa și eu, spunem același lucru.
Când nu înțelegi un lucru, smerește-te și recunoaște că nu înțelegi, nu te mândri și împroșca cu nimicuri.
Ba din contră, îți spun că din lipsă de har, te ispitesc cu necredința aceași demoni din diferite erezii, ca să te țină departe de vindecare și curățire.
RECITEȘTE VERSETUL !
Drept aceea, fraților, căutați șapte bărbați dintre voi, cu nume bun, plini de Duh Sfânt și de înțelepciune, pe care noi să-i rânduim la această slujbă. - F. A. 6, 3
Doamne miluiște... Doamne miluiește !