Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Eu ma opresc aici. Poate mai tarziu, cand te vei trezi, vei realiza ce abjectii teologice rezulta in urma persistentei arogante in erezie: ai ajuns sa pupi magarii si sa te inchini lor, cinstindu-i. Probabil ai fi in stare sa ceri si altora sa procedeze la fel.
|
Ești un hulitor al Duhului Sfânt Dumnezeu, Îl faci incapabil să intre în animale? Și dacă ști și vezi că intră, stai înmărmurit în picioare în fața Creatorului, fără să te zdrobești la pământ când îți vorbește dintrun animal ? Când transformă un lemn întro vietate?
Și din pietre poate ridica pe urmașii lui Avraam. Știai ce voi spune, știai că o voi spune, și rămâi impetuos, tare în cerbice. Dar Duhul Sfânt nu obligă.
Încă cred în întoarcerea voastră, a cât mai mulți din eresurile nebuniilor diavolești ale atâtor soiuri de neo-protestantism.
Încă cred și voi crede până voi închide ochii din această lume, în Dragostea, Smerenia și Ascultarea voastră, spre curățirea, luminarea și îndumnezeirea voastră, a cât mai mulți...
Când... dacă... poate... veți primi har... și mântuire...
Celorlalți colegi le mulțumesc că au avut răbdare să construim împreună.
Iar fecioria se reobține, oricâtă stricăciune ar fi fost în viața acelui suflet, exemplu avem pe Sfânta Maria Egipteanca, la fel cum o fecioară poate pierde fecioria, stând în feciorie, ca pilda fecioarelor neînțelepte... De aceea rugați-vă pentru mine, că sunt cu adevărat neînțelept în gestionarea untdelemnului candelei mele...
Voi mai aduce exemple biblice, nădăjduind întoarcerea la creștinism, a cât mai multor frați risipitori, oițe rătăcite...
Sfânta și Dreapta biruință în Hristos, Domnul Slavei, să vă dăruiască mai departe, toată viața, puterea dragostei, a smereniei și ascultării, să luptați lupta cea bună, în sănătatea sufletului pentru a o primi pe cea a trupului, sau în și mereu cu mila Domnului :