Citat:
În prealabil postat de cozia
Intru totul de acord, INSA, tot aici pe pamint PRINTRE NOI, in ciuda legilor creatoare "de celule" exista momente ne-celulare deci realitatea Dumnezeiasca a lipsei de celule poate fi replicata si aici pe pamint nu numai in cer iar sfintii au demonstrat-o de nenumarate ori prin minuni. Este adevarat ca aceste momente sunt de scurta durata, unele poate chiar de fractiuni de secunda, insa ea EXISTA chiar linga noi.
Fractiunea de secunda este sa zicem timpul necesar unei minuni sa se manifeste, de ex, o vindecare de cancer, dupa care realitatea celulara iar preia controlul si apare in radiografii confirmata de doctori, de ex.
Toma a vazut tot celule cind a cercetat ranile Mintuitorului de ce?, tot din cauza legilor apasatoare sub care ne aflam pe aceasta planeta si de care prin multa truda din partea noastra doar Duhul Sfint ne poate izbavi.
Momentul inaltarii Domnului insa nu a mai avut cum sa fie "celular"
|
Multumesc pentru explicatie, m-ai facut sa inteleg aceasta enigma. Pai in conditiile in care apare minunea savarsita de Duhul Sfant, cred si eu ca celulele nu mai au nici o valoare, pentru ca de exemplu la o vindecare de cancer, celulele canceroase dispar sau se refac miraculos. Daca mi se explica asa de la inceput, cred ca era cu totul alta situatie :)