Subiect: secte
View Single Post
Vechi 26.02.2008, 04:18:19
ancah
Guest

Implicit

liteanu: dupa o matura gandire, gasesc ca nu exista alta solutie pentru tine, decat sa-i intrebi direct pe Sfintii Apostoli si de ce nu, chiar pe Domnul Iisus Hristos, de ce nu s-a scris nimic despre Maica Domnului, caci raspunsul numai in Cer il gasesti.
Cert este ca Maica Domnului se arata si ajuta celor care o cheama: calugarilor, care se roaga Ei pentru o problema si tin post in ascuns; PR. Cleopa, sau Pr. Paisie de la Sihla sunt doar doi dintre cei, care au dat marturie despre acest lucru. Maica Domnului se mai arata si ii ajuta pe cei aflati la ananghie si pe cale de a-si lua viata. Acestora se arata si ii incurajeaza, ca sa ramana in viata. Acest lucru a fost povestit de un detinut politic de la Aiud.
Mie imi ajung aceste marturii, chiar daca sunt doar trei din multimea de marturii existente.
Pe tine, draga liteanule, mi-e teama ca nici Fecioara Maria in persoan nu te-ar putea convinge, daca tu te iei strict dupa ce scrie in biblie si nu accepti si alte marturii. Un singur lucru am de adaugat: Biserica Ortodoxa nu a rezista 2000 ani bazandu-se pe minciuna, ci a respectat adevarul, caci minciuna se da usor pe fata. Citeste vateva vieti ale Sfintilor, si te vei lamuri. Dar ce pacat ca nu vei crede nici o iota.
Poate ca ar trebui sa mai cauti si raspunsuri, nu sa continui cu pusul intrebarilor.
Reply With Quote