View Single Post
Vechi 31.07.2016, 21:14:26
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur Vezi mesajul
Treceam pe aici si am observat ca s-au incins niste discutii. Am inteles: e vorba despre subiectivism.
Am realizat ca oamenii nu se schimba decat daca vine de la ei asta (sau de la Ziditor), in rest, as zice eu, e doar implicare emotiva de moment care e posibil sa nu aiba efect 100% garantat.
De cele mai multe ori ramanem doar cu frustrari pe care le vom regreta in viitor
Întotdeauna de la Ziditor. Prin împreună lucrarea noastră cu El. De acord cu ce-ai scris, "veilur".

Dar există schimbare în bine și la ei și la toți, numai să fie dragoste adevărată unii pentru alții și dorința îmbunătățirii în Domnul.

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Maniac religios, ai post report pentru mîrlănie la adresa doamnei.
Și Hristos era maniac religios și mârlan, nu? Când o numește pe însăși mama Lui, "femeie"? E mârlănie, nu?

Apostolii, Mucenicii, Sfinții Părinți, erau tot maniaci religioși, nu?

Mai ales că Hristos îi scoate afara cu biciul din Templu, pe bișnițari și pe cei cu schimbul valutar. Cum e încadrat, la depresiv, la manic religios, ce să mai, nu ?

Măsura, Adriane, măsura...

Ești și tu "duhovnic", așa-i Adriane? Ce mulți "duhovnici"... Ai făcut ceva să salvezi acest cuplu ? Ai făcut ceva să îndrepți amăgirile lui "nacu simona", date din belșug și nouă? Cum să îndrepți ceva ce nu vezi? Cum să ajuți dacă crezi că nu este nevoie să ajuți? Tu ești în mai mari amăgiri și înșelări decât ea, dar la tine nu se pot îndrepta cu o postare, ca la ea, de aceea ție nu îți spun nimic, la tine trebuiesc alte medicamente. Pe care desigur, nu le accepți.
În schimb, eu sunt împielițatul în ochii tăi, nu? Primul tău post aici pe topic este de a jigni în grupa mare, "maniac religios" și "mârlan"? O vai de tine, că nu știi ce faci. Dacă am fi în viața reală, mi-ai da și niște palme, sau mai scuipa, nu? Cum să nu, doar merit, nu? Sunt un maniac. Maniacii trebuie închiși la psihiatrie, sau la pușcărie, nu? O... vai, sărăcuțul de tine... Te compătimesc sincer, dar nimeni nu te poate ajuta, dacă nu primești ajutor.

Nu-ți permit să hulești și să denigrezi munca mea ! Nu-ți permit să-ți bați joc de Hristos ! La noi în casă, aici pe forum !

Nu-ți permit, obraznicule !

Ai post report.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 31.07.2016 at 21:43:02.
Reply With Quote