View Single Post
Vechi 01.08.2016, 16:04:16
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Bine, bine, dar in bisericile din BOR, careia sustii repetat ca ii esti madular, tocmai Cuvantul Domnului e predicat.
La fiecare slujba preotii predica Cuvantul. Fiecare slujba e alcatuita din cuvintele si cantarile Cuvantului, prin Duhul Lui. Fiecare Sfanta Taina se desfasoara cu toata buna ei alcatuire asa cum a fost mereu in Biserica. (Ca unii dintre noi participam mai mult sau mai putin, mai bine sau mai prost insufletit - asta e alta socoteala.)
Si atunci, pe ce intemeiezi afirmatia ca predicatorii absurzi ne pacalesc ca sa lepadam viata sfanta ortodoxa?
Mă refer la predicatorii sectanți care apar pe la televizor sau prin adunările sectare... care unii dintre ei chiar dacă știu mai bine scrierile scripturistice ca mulți dintre arhiereii ortodocși, cu toate astea ei te amăgesc și te cîrmuiesc spre o viață străină de Dumnezeu... deci nu de preoți și arhiereii ortodocși ci de predicatorii care au ieșit ca ciupercile după ploaie avînd ei așa un limbaj neaoș, americano-romînesc, așa cum pe vremuri vorbeau romînii franceza pe la casele boierilor parveniți, de ei vorbeam.

Citat:
Pe de alta parte, sunt destui oameni cu viata curata si in BOR, dincolo de anumite grupari care si-au revendicat sfintenia... Cunoastem cu totii preoti de toata isprava, mireni cinstiti, credinciosi obisnuiti care se tin statornic de cele sfinte, cu frica de Dumnezeu si cu iubire.
Precum sunt unii (trebuie sa fie!) despre care nu stim prea multe, tocmai din pricina discretiei si cumpatarii lor.
Mă bucur pentru mărturisirea ta și nu aș dori să tulbur pe nimeni... și cred categoric că trebuie să fie mulți călugări și mireni și preoți și arhierei ortodocși care au o viață ortodoxă foarte smerită și prin asta foarte înaltă în iubire... deci nu contest ci sunt fericit să aflu de astfel de exemple.

Citat:
Asadar?....
''Lăsați păcătoșii să vină la Mine căci pentru păcătoși și nu pentru drepți am fost Trimis; pentru sectanți, pentru îndrăciți, eretici, păgîni, pierduți, rătăciți, atei, și alți bolnavi căci pentru ei am revenit ca să-I mîntui căci pe cine Tatăl îl trimite la Mine Eu nu-L scot afară și nu mă scîrbesc....... asta zice Domnul Iisus în Cuvîntul lui Dumnezeu și nu eu... păcătosul mirean din BOR.

''Veniți și eu vă voi da odihnă sufletelor voastre.''

Ceva de genul ăsta... așa că nu știu de ce vă supărați pe Cuvîntul lui Dumnezeu de la întemeirea lumii sau pe cel dăruit prin cele 7 sfinte Trîmbițe sau pe mine care mă bucur să cred și să discut cu voi?

Deci draga mea, este un mare Dar și nu o teroare sau o silnicie sau ceva rău... căci e Dumnezeu care grăiește peste pămînt vestindu-se întru venirtea Sa și nu păcatul sau omul sau demonul sau altcineva.

Last edited by vsovi; 01.08.2016 at 16:16:44.
Reply With Quote