View Single Post
Vechi 01.08.2016, 19:46:13
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit continuare pt. Igor #445

Citat:
Sfinții Părinți sunt mai buni decât mine, mai pricepuți de mii de ori. Mai experimentați în lupta cu demonii, cu păcatele din lume, cu ei înșiși, ei sunt mai îndemânatici, mai puternici.

Mă bucur că însfîrșit recunoști și că pare că însfîrșit te smerești... dar din păcate o faci doar ca folosindu-te de ei să acuzi nevinovații.

Citat:
Duhul Sfânt este în ei. Altfel cu ce greșesc ei? Unde-i greșeala lor? Duhul Sfânt care-i învață, nu are greșeală și nu va avea vreodată, pentru că ei ascultă, cu smerenie, cu "dragostea care nu caută ale sale" - I Corinteni 13, cu nevoință, post, rugăciune, așa sunt vasele Duhului Sfânt, ci greșeala e la mine, în mintea și inima mea plină de mândrie, aroganță, când nu ascult de ei și mă văd, mă consider, mă pun, mă apreciez, mai bun decât ei.

Tu zici la tine dar zici de ei... deci tu nu urmezi sfinții ci acuzi pe cei ce-i urmează.
Citat:
Atunci devin demonic, psihopat, satanist și antihrist. Atunci devin eretic, păgân și ateu. Și ce îi mult mai grav, trag și pe alții după mine.
Doamne miluiește, Doamne miluiște, Doamne miluiește.
N-a ți-am zis că nu te smerești ci te folosești de ei doar ca să acuzi îndreptățindu-te.

Dragul, meu, să te ierte Dumnezeu că eu îmi dau seama că ești doar un pic rătăcit și robit de mincina propagandei și un pic învîrtoșat și răstălmăcitor al scripturilor deci nu dau cu parul ci te îndemn să te îndrepți și să cercetezi și să te lămurești și ai să vezi că se va face Lumină în mintea ta și iubire în inima ta și vei crede cu Adevărat așa ca cele 7 sfinte Trîmbițe...

Deci uite eu te iert pentru calomniile și dezinformările și acuzațiile primite și absurde dar trebuie și tu să te liniștești și să fii mai cumpănit în afirmații și mai cinstit căci așa spune porunca vieții:

''Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău....
Reply With Quote