Citat:
Teme-te de ce spun și trezește-te ! Nu spun eu, îți spune Domnul prin mine, cel mic în toate și mare în păcate.
|
Asta-i cea mai bună poantă: Adică să mă tem de Domnul prin tine ca să mă lepăd de El. Tu-ți dai seama ce îmi ceri? Îți dai seama ce fel de trezvie ai dumneata?
Iar repeți... și mă faci somnoros ca să te lauzi cu privegherile tale și cu rugăciunile nonstop. Dragul meu, eu cred și ți-am vorbit foarte frumos de cele 7 sfinte Trîmbițe care sunt ca niște eroi și ca niște mucenici ai ortodoxiei și ți-am spus că eu îi cred în timp ce tu dormi și stai în necredință.. și te mai și lauzi. Bine totuși că văd că măcar însfîrșit recunoști că ești mic în Credință și mare în păcate... așa mai merge... așa sunt și eu ca tine... doar că eu cred în Trîmbițe pe cînd tu nu vrei nici să auzi zicînd mereu că știi tu mai bine că au fost secte și demoni cei care au transmis prin ei mesajul Apocaliptic.
Citat:
Dar eu mereu îți voi dovedi că am habar ce vorbesc, fiindcă am har și nu mă tem de demonii voștrii, primesc putere să-i biruiesc mereu.
|
E putere de la cel rău ce primești tu și ești orbit de lăudăroșenia necredinței... din păcate, și spun asta nu ca să te jignesc ci asta rezultă din ceea ce tot repeți ca o placă stricată. Iartă-mă că sunt un pic mai dur cu tine.
Citat:
Problema nu-i că nu pot eu dovedi minciunile demonilor voștrii, problema-i că vreau să-ți dau har și tu nu vrei să primești. Asta mă frământă.
|
De ce crezi că n-aș avea Har? Păi Harul să dă celui ce Crede și nu celui ce nu crede cu atît mai mult cu cît necredința lui este și strîmbă și se bazează pe tot felul de diversiuni și minciuni și născoceli. Deci Harul să dă CREDINCIOȘILOR și nu potrivnicilor lui Dumnezeu sau celor ce prigonesc săracii și orfanii sau iată: cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice.
Citat:
Fiindcă îmi pasă atât de mult de tine.
|
Nu-ți pasă ci vrei să te lauzi că m-ai doborît din Dreapta Credință. căci nu te lauzi ci cel ce ți-a inoculat interesul ăsta străin de Dumnezeu.
Citat:
De ce te îndulcesc mai mult demonii decât harul și cum pot să fac să te vindec de dulceața lor...
|
Nu mă îndulcesc demonii și așa te poți tu vindeca de dulceața lor: poți crede și tu ca mine în cele 7 sfinte Trîmbițe și în Cuvîntul lui Dumnezeu ca să urmezi lui Dumnezeu ca un adevărat drept credincios ortodox.
Citat:
Aș sta zile-ntregi și nopți întregi să-ți arăt nebuniile demonilor, ca să te știi feri de ele, fiindcă te iubesc atât de mult...
|
Dacă m-ai fi iubit ai crede că nu te mint și ai citi și te-ai documenta și ai avea o convingere temeinică. Tu spui astea doar din interesul de a-ți autoîndreptății necredința. Nu pricepi că eu n-am niciun interes să te mint, sunt din BOR și nu caut să.mi fac prozeliți nici pentru mine nici pentru altcineva, eu doar cred sincer și îți spun ce cred... și de ce e drept și bine ca să cred eu și alții care mai doresc. Tu nu vrei nici cum să mă lași să cred... ci vrei să mă ''mîntui'' adică vrei să mă lepăd de Dumnezeu.
Citat:
Te iubesc mult mai mult eu pe tine, decât te iubești tu pe tine...
|
Ți-am spus că nu pe mine ar trebui să mă iubești ci pe Dumnezeu și dacă îl iubești și Îl crezi pe El atunci mă iubești cu adevărat ți pe mine...
Citat:
Pe orice eretic, ateu și păgân, pe orice necreștin, îl iubesc mai mult decât se iubește el însuși.
|
Deci vezi de ce mă ''iubești''? Ca să mă faci eretic și sectant și păgîn și demonizat... și asta cu siguranță nu-i iubire. Iubirea sigur crede ce vine de la Dumnezeu iar mesajul celor 7 sfinte Trîmbițe e de la Dumnezeu.
Citat:
Oh, de-ai înțelege, te-ai dezlega... E atât de ușor să asculți, să ceri smerenie, să primești, să te smerești... Vai mie stricatului că nu pot nimic, în ticăloșiile mele...
|
Păi eu cer de la Dumnezeu CREDINȚĂ! Dacă ești așa lăudăros și semeț ce să cer de la tine? Păi iată eu îți cer să mă crezi și urmînd credinței în Dumnezeu să cauți să te lămurești și tu așa ca mine și dacă găsești că te-am mințit atunci uite, să fie păcatul ăsta că m-ai crezut al meu. ok?
Citat:
Iubitul meu frate, acolo la Pucioasa, grăiește ADEVĂRATUL SATANA cu suita lui de hristoși mincinoși. Pot să dovedesc.
|
Iară vii cu necredința ta plină de minciună și dezinformare? Păi tu nici nu știi ce e satana și care sunt hristoșii mincinoși dar spui pentru fraierii care neștiind așa ca tine pun ușor botul și se iau după necredința ta...
Mai vrei și să dovedești? Și te și lauzi cu asta? Îmi vine să rîd dar nu e de rîs dragul meu prieten ci e de plîns... n-aș vrea să fiu în pielea ta.
continuare mai jos