View Single Post
Vechi 01.08.2016, 21:59:20
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit continuare pt. Igor #446

Citat:
Uite dovada:
Fiindcă Iisus Hristos a terminat de spus tot ce-a avut de spus. E suficient.
Adică ne-o fi păcălit sf. Ioan Evanghelistul cînd a scris proorocia în Apocalipsă? Răstălmăcești aiurea. A terminat Lucrarea de atunci... dar acum mai are una... așa cum este scris la Apocalipsă. Ai uitat? Tu ai citat din ea în postarea anterioară #445.

Citat:
Acum mai trebuie noi să împlinim. În toate secolele. Să ne sfințim.
Sigur că da, așa trebuie sî împlinim... dar de ce excluzi tu Apocalipsa de la împlinit?

Citat:
Dacă ar mai fi fost ceva de spus pentru mântuirea noastră, crede-mă că ar fi fost în Biblie. Ar fi fost scris în Noul Testament.
Păi este scris în faptele Apostolilor și în Apocalipsă... mai sunt desâtule proorocirii chiar din VT care trebuie să se împlinească referitoare la Țara Strălucirii...

Citat:
Mai departe ne-a lăsat pe Mângâietorul, pe Duhul Sfânt, să ne aducă aminte ce și când trebuie, acelora care se smeresc și iubesc nebunește, iar aceia sunt cei care dau cel mai mult lui Dumnezeu, pustnicii, episcopii, preoții, nu noi, limbricii...
Tu ești doar obedinet la mai marii bisericii ca instituție ce oricînd te poate caterisi și anatemiza după interes... deci cred că ți-e frică să nu fi cumva afurisit și alungat din mînăstire și atunci te faci luntre și punte pentru necredințele acelor ierarhi care nici ei nu au crezut... cum a fost arhiereul Vasile al Tîrgoviștei sau alții. Deci respectă scriptura sf. Ap. Pavel: așa trebuie să le fim următori maimarilor sau mai micilor precum și ei sunt următori lui Hristos.

Citat:
Nu... Acolo nu se face absolut nimic din Cuvântul Domnului ! Acolo se minte și se înșeală. Acolo e drum spre iad.
De ce spui asta? Ai fost vreodată acolo? Ai citit din Cuvînt? Ai studiat tu viața mucenicească și plină de Credință a celor 7 Trîmbițe Apocaliptice?

Repeți ca să înșeli cu necredința ta plină de interese străine de Dumnezeu. Eu cînd repet spun ce cred... ca să aveți curajul măcar să citiți și să vă convingeți singuri cercetînd și nu crezînd ca orbii.
Citat:
Dar cine sunteți voi ca să nu faceți ce spun Apostolii? Noi suntem din Apostoli. Noi învățăm Adevărul și nicio minciună nu este în învățătura noastră.
Iar spui că noi nu facem și iar ești tu una cu apostolii în necredința ta... păi Apostolii au crezut în Apocalipsă și chiar unul din ei a scris-o de la Dumnezeu.

Citat:
"Fără de nici o îndoială, cel mai mic ia binecuvântare de la cel mai mare." - Evrei 7, 7.
Și așa toți iau binecuvîntare de la Dumnezeu și nu de la altceva. Nu uita că pe vremea aia cînd a căzut Adam, atunci și lucifer era cel mai mare în ierarhia îngerească deci iată că maimarii te pot trăda și tu dacă ești fraier te poți duce după ei în iad.

Citat:
Deci vă aplecați voi cei mici, să luați binecuvântare de la Episcopi și Preoți ? Ascultați de ei?
Tu ce crezi? Păi nu ți-am vorbit de Episcopul Hrineanu care era plin de duh sfînt cînd grăia de se deschidea Cerurile și se umplea biserica de Har și ți-am vorbit și de vicarul cel Luminat de atunci Irineu Bistrițeanul care era și Stareț de mînăstire și avea înțelepciune foarte multă de la Dumnezeu. Deci ce crezi? Ascultăm de ei sau nu? Dar mai mult decît atîta, ascultăm de însuși Iisus Hristos care este Domnul lor!
Citat:
"Cel ce vă ascultă pe voi pe Mine Mă ascultă, și cel ce se leapădă de voi se leapădă de Mine; iar cine se leapădă de Mine se leapădă de Cel ce M-a trimis pe Mine." - Luca 10, 16.
Nu noi ne-am lepădat de ei sau de Cuvîntul lui Dumnezeu sau de cele 7 sfinte Trîmbițe Apocvalitice! Deci nu noi ne-am lepădat! ok?

Citat:
Deci cine sunteți voi? Nu cumva nerușinați? Neascultători, uneltele întunericului, sunteți voi oare "fiii blestemului" (II Petru 2, 14) și sunteți "potrivit stăpânitorului puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării" - Efeseni 2, 2.?
Nu dragul meu ci necredința ta și mărturia ta mincinoasă pe care o ridici răstălmăcind scripturile și nefiind drept în judecăți și refuzînd să citești ca să te lămurești. Deci cel nerușinat ești tu care nu ne mai scoți din eretici, sectanți, mincinoși, demonizați, răstălmăcitori și satanici pentru că îi grăiește Domnul Mihaielei în dimineți adînce.... de sărbători și în Duminici. Eu nu te acuz dar din ce scrii și din ce repeți ca o moară stricată... asta rezultă că ar lucra în tine și nu Harul așa cum te tot lauzi.
Citat:
Nu doar fiii blestemului și fiii neascultării, dar nu oare cât timp mințiți, sunteți din tatăl vostru diavolul, tatăl minciunii ? Ioan 8, 44 Nu oare sunteți din dezbinarea și mergeți în dezbinare și iadul vi-l faceți moștenirea voastră ?
Eu sunt mirean din BOR iar ei nu s-au dezbinat ci au fost excluși din pricina necredinței celor asemenea lui Vasile al Tîrgoviștei care a murit și celor asemenea ta care repeți aruncînd mereu insinuarea cu care speriind speri tu că-i ajuți pe alții ca să urmează necredinței tale.

Dacă tu nu vrei să crezi lasă pe alții căci nu a venit pentru Drepți ci uite, ca să mă cheme pe mine la pocăință și la îndreptare și la CREDINȚĂ!
Citat:
Dar nu v-aș fi iubit, nu mi-ar fi păsat de voi și nu vi-aș fi spus.
Mulțumesc că ne-ai spus mereu că suntem neascultători, dezbinați, blestemați, demonizați, sectanți, eretici, mincinoși, satanizați și posedați în fiecare dimineață și cîte și mai cîte și îți mulțumesc că ni le-ai și repetat la fieacre postare acuzîndu-ne de răstălmăcirea scripturilor, de mîndrie și nesupunere cu dea sila la mai marii tăi care, unii dintre ei nici ei nu cred așa ca tine.

Mulțumesc dar nu servesc ''iubirea'' ta căci nu pe noi ar fi trebuit să ne iubești ci pe Dumnezeu și iubindu-L pe El atunci ne-ai fi iubit și pe noi cu Adevărat și ne-ai fi și crezut că doar ce interes aș avea să te mint? Niciunul... sau tu crezi că-mi permit să dezinformez și să te duc în ispită?.. și pe tine și pe ceilalți colegi de forum?

Nu-mi permit ci din contră eu îți vestesc Bucuria Apocaliptică și pe Domnul care se vestește întru Venirea Sa scriind Cuvîntul lui Dumnezeu în cărțile de la Pucioasa.

Mai am două postări de ale tale la care să-ți răspund din mila lui Dumnezeu... #447 și #448 și sper că după aia te liniștești... cu acuzările și cu auto-îndreptățirile absurde ca să nu mai răstălmăcești scripturile spre a ta necredință... și aia strîmbă și foarte ''mîntuitoare''.

Last edited by vsovi; 01.08.2016 at 22:24:58.
Reply With Quote