Citat:
În prealabil postat de ioan67
Adevarat este, acum si in veci!
Iata ca avem un liant real si sfant: tocmai acest cuvant al Domnului.
Cu singura mentiune ca e vorba numai si numai de Eu si nicidecum de vreun eu....:)
P.S. "Veniti la Mine", zice/cheama/dezleaga/leaga/porunceste, referindu-Se la toti oamenii impovarati de chinurile patimii si de alte chinuri pe care nu le mai pomenesc... Nu zice doar "veniti".
|
Draga mea ioana67... este vorba de Tatăl și Maica și de Iisus și de Duhul Sfînt și de toți Trimișii mai mari sau mai mici care urmează cu Adevărat Domnului...
Deci prin toți aceștia vine odihna și Pacea de la Dumnezeu, prin toți CREDINCIOȘII!.. căci cei ce cred s-au întors de la moarte la viață, de la păcat la sfințenie, de la gLume la Dumnezeu... iar în Dumnezeu este iubire și odihnă și pace și veselie căci Dumnezeu este Dragoste curată și sfîntă și DREAPTĂ și milostivă.
Deci așa este: zice ''Veniți la Mine!''... așa zice prin toate cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice!.. dar nu silește pe nimeni cu forța și cu prigoana și cu frica lansată în subconștientul colectiv... ci cheamă Dumnezeu tot sufletul amărît și căzut în patimi grele... tot omul căci omul este un fiu rătăcit al lui Dumnezeu. El l-a făcut și îl doare pe Dumnezeu de om vrînd să-i fie omului mai bine... așa ca orice Părinte Bun.