View Single Post
Vechi 02.08.2016, 16:29:29
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit pt. Igor #447

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Și pe dinăuntru și pe dinafară. "Gura vorbește din prisosul inimii" - Luca 6, 45.
Atunci ''cum puteți?'' Știi tu... (vorbi toate bîrfele și insinuările și născocelile ca să le propagați și să dezinformați și să ridicați mărturie mincinoasă? cum?)

Citat:
Și Iuda Iscarioteanul a avut hrisovul de Apostol și Scriptura spune că era diavol. "Și unul dintre voi este diavol!" - Ioan 6, 70. Adică posedat.
Ba iar interpretezi eronat scriptura... fiindcă te lauzi și nu citești drept.

Acolo de unde citezi, Hristos spune că ''unul din voi mă va vinde''și ''unul dintre voi este diavol'', dar nu spune cine, deci putea fi oricare din ei înclusiv el însuși căci nu Iisus vorbea ci Dumnezeu grăia prin El, prin Domnul Iisus. Iar satana nu intrase încă în Iuda decît mai tîrziu, atunci cînd a înghițit cuminecătura dată de Dumnezeu lor. Deci Iisus le spune asta ca să ia aminte fiecare la ei înșiși pentru ca să se păzească ei în momentele grele care vor urma.

Apoi ne spune scriptura că Iuda Iscarioteanul era diavol pentru că fura pentru el însuși în ascuns din banii primiți, din punga pe care el o ținea în numele Domnului... deci iată de ce era diavol și atunci cînd era diavol nu era posedat de satana cum dezinformezi tu ci de patima sa.

Iar Iuda Iscarioteanul a ajuns posedat nu atunci cînd a intrat satana în el prin acel viciu al lui de care nu se curățise ca să-l ispitească și să-l amăgească ci atunci cînd a împlinit ispita, cînd a căzut în ea împlinind scriptura în rău... și asta s-a întîmplat atunci cînd s-a dus de l-a sărutat pe Iisus ca să-L predea poterei crezînd că Domnul va duce cu aceia lupta cea rea așa cum credea și Petru ridicînd sabie și lepădînd Crucea Domnului. Și s-a mai împlinit cînd Iuda după ce a aruncat banii înapoi în Templu spunînd că a vîndut sînge nevinovat, deci a mărturisit Adevărul, în loc să-și ceară iertare și să accepte chemarea celorlalți ucenici ca să primească iertare prin credința în Mesia el a refuzat preferînd să se judece și să se execute deși în în noaptea aceea se cuminecase. Deci iată cum s-a făcut ca prostul părtaș nu mîntuirii ci celor care îl batjocureau și îl răstigneau pe Iisus din pricina necredinței lor.

Citat:
Cum și Petru a fost posedat când ispitea pe Domnul și îi spune Domnul la Petru: "Înapoia Mea, Satano !" - Matei 16, 23.
Nu scrie că era posedat Petru ci scrie că lui Petru i-a spus SATANO!(înapoia Mea), deci l-a numit Satană... și asta pentru că încerca să-L facă pe Iisus să se lepede de Cruce ca nu cumva să asculte de Dumnezeu care l-a trimis să-i Mîntuie pe oameni... Deci iată cam așa vrei și tu să mă ''mîntui'' pe mine sau pe Mihaela sau pe cei ce ar putea crede în Cuvîntul lui Dumnezeu, așa ca acel Petru care își făcea griji deșarte pentru Iisus din iubire prostească spunînd ''Nu cumva să ți se întîmple ție una ca asta''... iar dacă nu se înîmpla cum oare își împlinea Dumnezeu Iisus Trimiterea Sa de către Tatăl? Eventual ar fi trebuit să spună: nu cumva să facem noi sau ei ce avem de gînd să-ți facem Doamne, nu cumva să te răstignim iar și iar și iar... atunci era altceva, dar Petru nu a zis așa ci a zis că trebuie să se teamă și să fugă de răspundere și de Cruce, de mărturisire. Avea așa o iubire ca de bunică și o grijă așa ca de mamonă, ajungînd o piatră de poticnire.

Citat:
Deci orice om care nu ascultă de Domnul, de Biserica Sa, devine posedat, chiar dacă are hrisov de Apostol, adică Episcop, Preot, Diacon, devine ca Iuda și Petru, unul pocăit, Petru, unul nepocăit, Iuda, care s-a spânzurat. Dar ambii erau posedați la un moment dat.
Vorbești prostii! Nu erau posedați decît de viciul lor, unul că fura din banii pe care îi ținea în numele Domnului și celălalt deși îl Iubea pe Hristos era posedat de prostie gLumească... nepricepînd Voia lui Dumnezeu și Trimiterea și Mîntuirea.

Posedarea lor satanică a fost doar în momentul în care Petru s-a lepădat de 3 ori, dar nu scrie că a intrat satana în el ca în Iuda Iscarioteanul care chiar dacă avea pe satana în el a ajuns posedat numai în momentul în care a împlinit ispita, atunci cînd a căzut în ispită... atunci a devenit satană, cînd l-a sărutat pe Iisus și cînd s-a judecat pe sine refuzînd chemarea la pocăință și cînd s-a auto-executat... de propria lui necredință și viclenie, făcîndu-se părtaș tuturor celor ce l-au răstignit pe Domnul Iisus Hristos din necredință.

Citat:
Deci la fel și azi, orice om, orice mănăstire, orice grup, orice adunare, orice parohie, eparhie, patriarhie, poate primi hrisovul lui Iuda. Să-i ferească Dumnezeu.
Iar vorbești prostii din păcate, păi nu Apostolul Iuda și numele de Iuda a căzut și nici hrisovul lui Iuda căci în locul lui Iscarioteanul Iuda care a căzut din Apostolie a fost pus altcineva așa cum scrie în faptele Apostolilor, Matia, care a fost numit Apostolul Iuda în locul celui care se pierduse și se sinucise apoi.

Deci să te ferească Dumnezeu pe tine de răstălmăcirile scripturii!.. și nu pe noi de Hrisovul Apostolului Iuda care era defapt Matia.

Citat:
Cum a primit Patriarhia Romei, hrisovul lui Iuda, în 1054, și până nu-l vor lepăda, nu vor vedea Adevărul și Lumina, și nu vor reveni în Biserică.
N-a primit Papa niciun hrisov al lui Iuda căci Apostolul Iuda este Matia ci în 1054, neînțelegîndu-se cine este cel mai mare între mai mari și avînd și divergențe scripturale și-au aruncat reciproc anateme, dar dreptate scripturistică aveau cei ce se vor numi apoi ortodocși. Deci a fost vorba de iubirea de stăpînire deșartă și de înterpretări scripturistice greșite și nu de vreun hrisov al lui Iuda.

Citat:
Deci te rog mult, în genunchi te rog, nu vrei, fratele meu drag, să te pocăiești? Că s-a apropiat Împărăția Cerurilor. Vrei?
Păi eu mă pocăiesc mereu dar ce îmi ceri tu nu e pocăință ci e lepădare de Dumnezeu, de scripturi și de Adevăr, adică de Domnul Iisus și de Cuvîntul lui Dumnezeu și de cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice. Iar dacă tu nu poți crede atunci nu-mi cere și mie să mă ''pocăiesc'' așa ca tine căci sigur nu vreau... tocmai pentru că Împărăția Cerurilor s-a apropiat!

Citat:
Care întâi se trăiește înăuntrul tău. Acolo-i Noul Ierusalim, în sufletul tău, adevăratul tu, nemuritor, dar asta doar în Biserică, că nu există mântuire înafara Bisericii, doar cei din Biserică sunt mădulare a lui Hristos.
Biserica îi Domnul Iisus Hristos și nu necredința ta din sufletul tău.
Citat:
Dar când tai un deget, sau orice mădular, fie că-i la un milimetru, sau la 1 metru, tot tăiat se numește, se usucă și moare.
Așa este, orice mlădiță care se rupe de VIE (de Iisus și nu de necredința ta sau a altora cu nume de biserică și de frăție) se usucă și moare și orice mlădiță care rămîne în MINE (în Iisus și nu în necredința ta ) Tatăl Meu o curățește și ea dă roade.
Citat:
Da? Unde vă sunt pustnicii? Voi sunteți un fals B.O.R., vă bateți joc de Biserică și numele ei. Nu-i bine și nu-i voie.
Iar noi ne batem joc? Păi eu cred, ei cred, deci noi credem și urmăm Domnului în timp ce tu nu crezi și vrei să nu credem nici noi acum folosindu-te de pustnici. Păi pustinicii din trecut nu sunt ai tăi ci ai Domnului. Și uită-te tu cum au trăit cele 7 Trîmbițe Apocaliptice și ce credință au avut și au și apoi mai vorbim de pustnicia ta. Păi mai mari pustnici decît cele 7 Trîmbițe Apocaliptice ca să facă pușcărie și să fie prigoniți de toți nu cred că a fost altcineva mai mare în ultima sută de ani.

Citat:
Nu că ne afectează pe noi. Noi suntem în har și vă iubim. Egal cu zero pentru noi, minciunelele voastre. Problema-i alta. Că voi suferiți, voi vă pierdeți.
Du-te domnule cu ''grija'' ta. Tu nu vezi că ai interesul de a ne lepăda de Dumnezeu, de credință, de Cuvîntul lui Dumnezeu? Deci în tine e grija gLumii și a intereselor cele străine de Dumnezeu... e grija aia care vine din necredință și din aia strîmbă și învîrtoșată căci dacă ați avea dreaptă necredință, atunci nu ați crede în minciuni dar iată că una-într-una ridici mărturie mincinoasă!

Citat:
De asta ne doare. Că vă vedem zvârcolindu-vă legați în neascultare și mândrie.
Vezi prost! Vezi sfinvers... iar asta vă vine vouă, defapt ție din credința în minciuni de frica propagandei care v-a otrăvit memoria colectivă... și de aia sunteți obedienți necredinței în Trimișii Apocaliptici ai lui Dumnezeu.

Citat:
Și Doamne Iisuse, cum mă mai doare...
Te doare că tu n-ai liniște fiindcă Duhul și Harul din tine știe că Dumnezeu a trimis cele 7 sfinte trîmbițe Apocaliptice și ai vrea să te liniștești... dar iată ce cale ți-ai găsit, în loc să vrei să crezi și tu în Mesajul lui Dumnezeu ai vrea să nu credem nici noi ca să te liniștești... N-ai cum atîta vreme cît ești necredincios ridicînd mereu mărturii mincinoase... așa că nu te mai da suferind tu pentru mine... căci tu vrei doar să te auto-indreptățești în necredința ta și a latora cărora le pui numele de biserică. Biserica este Domnul Iisus și toți cei ce drept CRED în Adevăr și drept nu cred în minciună și în vicleniile ei pline de vrăjeală!

continuarea mai jos

Last edited by vsovi; 02.08.2016 at 16:46:19.
Reply With Quote