View Single Post
Vechi 02.08.2016, 16:48:10
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit continuare pt. Igor #447

Citat:
Dacă voi sunteți noi, și noi nu suntem, voi unde a-ți fost până acum?
Unde ai fost tu căci Trîmbițele sunt de aproape 100 de ani!

Citat:
Și unde am fost noi? Mișcarea Noul Ierusalim de la Pucioasa până acum câțiva ani n-a existat.

Păi la Pucioasa Trîmbițează deja a 7-a Trîmbiță Apocaliptică... și trîmbițarea ei a existat și a fost anunțată încă de cînd a scris sf. Ap. Ioan în Apocalipsă de la Dumnezeu că o va împlini Domnul Iisus Hristos purtînd un nume nou: Cuvântul lui Dumnezeu. Deci iată cît e de veche proorocia și e scrisă de Ioan, de cel rămas ca locțiitor al Domnului Iisus pînă la întoarcerea Sa ca fiind cel mai mare dintre Apostoli. Deci el era mai marele între mai mari, el stătea pe funcția de Mesia și de fiu al lui Dumnezeu.

Citat:
Când o venit Miha, cu jucăușii ei după ea, o venit și ierusalimul. Dar nu-i chiar nou. E cam vechi. O fost dinaintea lu' Adam și Eva. Și-o fost gătit pentru diavoli. Și se numește iad. Acolo vrea să vă tragă și pe voi, jucăușii, în noul lor ierusalim...
Tu te joci cu focul... și ești din nou foarte josnic avînd impresia că știi ce spui... defapt ridici mărturie mincinoasă și persiști în ea sperînd ca prin insistența tacticilor tale viclene vei reuși să-i faci pe alții să-ți dea și ei dreptate așa cum te autoîndreptățește pe tine lăudăroșenia necredinței tale strîmbe. Iartă-mă că sunt prea dur.

Citat:
Ei nu... Cum nu v-ați amestecat cu sectarisme? A-ți fi fost mădulare ale Bisericii, dacă nu erați amestecați cu întuneric.
M-ai bine te-ai uita în amestecul tău propriu decît să tot dezinformezi. Păi cele 7 Trîmbițe Apocaliptice, toate au părăsit gLumea și duhul ei amestecat și nu au fost secte așa cum ar vrea să le denigreze unii sau alții. Ei sunt duhovnicești și nu trupești așa ca sectele. Dar Domnul nu urăște nici sectele dar nu vor intra în rai cei ce batjocuresc pe maica Domnului.
Citat:
Dar așa voi nu vreți să fi-ți în ascultare.
Adică eu care sunt mirean din BOR sau ei care au cea mai răbdătoare Ascultare și cea mai mare? Păi ți-am zis, ia vezi ce a făcut păr. Iosif Trifa și Traian Dorz, ce a fcăut Moșul Dumnezeu și Petrache Lupu la Maglavit, ce a făcut păr. prooroc Arsenie Boca la Prislop și la Drăgănescu și prin pușcării, ce a făcut stareța Veronica la Vladimirești și pr. Ioan Iovan la Vladimirești și la Recea și ce a făcut Trîmbița Verginica și urmașele ei, sora sa Maria și acum Trîmbița Mihaela și preotul Nicușor la Maluri și la Pucioasa. Deci studiază-le viața, ascultarea, CREDINȚA, dreptatea, mesajul, mucenicia, răbdarea în prigoane și apoi mai vorbim. Dar așa, doar să asist al dezinformările tale și la înjosirile tale pline de ''grijă'' pentru ''mîntuirea'' lor sau a mea... e pur și simplu ridicol și absurd... fiindcă necredința ta e în stare să te mînce și să te piardă de tot... și cu asemenea păcate pe care le-ai făcut dezinformînd cum vei mai sta tu înaintea Domnului ca să te ierte? Eu iată îi zic așa chiar acum: ''Doamne, acest Igor e doar învățat de alții să nu creadă, de alții care nu au vrut să creadă nicicum în ciuda mulțimii de dovezi și de mărturii și de scrieri dăruite de Tine iar el doar se supune lor crezînd că face ascultare și supunere de mai mare așa că iartă-L Doamne te rog și îl Luminează-l ca să poată și el ieși din răutatea necredinței, din ispită, din rătăcire și răstălmăcire.''

Citat:
Nu vreți să ne iubiți și să ne urmați, spre mântuire. Orb pe orb povățuiește. Așa vă povățuiește Miha. Oarbă ea, orbi și voi. Cu ce suntem noi de vină?
Că mințiți zicînd că vedeți bine! Nu Miha (cum îi spui tu în batjocură) ne povățuiește ci Cuvîntul lui Dumnezeu. Ea doar Îl scrie după dictare și Îl așează în carte. De ce ești rău și dezinformezi mereu susținînd că ea născocește? Păi ar putea omul sau satana sau demonul sau orice înger sau orice scriitor să scrie așa ca Domnul? Păi ai citit măcar un rînd? Ai citit măcar o pagină? Măcar un an din cartea Cuvîntul lui Dumnezeu ai citit? Păi cine poate spune Adevărul și proorocii și Mîngîia așa ca Domnul? NIMENI în cer și nimeni pe pămînt și nimeni în apele de sub pămînt și nimeni în iad!

Dacă ar născoci Mihaela sau omul sau oricine, păi acela ar merita cea mai mare distincție și cel mai mare premiu și chiar dacă să zicem că ar fi omul cel ce ar născoci, cu ce ar greși? Păi ar fi cea mai valoroasă operă a umanității. Dar nu e scrisă de om ci de Dumnezeu, așa că să nu dezinformăm fiindcă nu ar putea omul ce poate numai Dumnezeu împreună cu omul.

Citat:
Vă tot chemăm, dar oare auziți voi chemarea? Strigarea?
Care chemare, care vă chemăm? Păi tu mă chemi pe mine la lepădare de Cuvîntul lui Dumnezeu adică de Iisus și de cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice.

Care voi, care noi? Aici discutăm noi doi și deci tu ești cel ce încerci prin orice mijloc ca să ne biruie pe amîndoi necredința ta absurdă! Păi ce motiv ai tu să nu citești, să nu te lămurești vrînd mereu să te auto-îndreptățești jucînd aici tragedia ''iubirii'' și ''grijii'' de mine și de mîntuirea mea sau a noastră. Păi Mihaela și cele 7 Trîmbițe și Domnul are grijă de noi și nu tu care te dai ascultător așa ca alții pe care îi invoci doar ca să induci impresia că și ei ar fi de partea ta. Păi sfinții și drepții sunt de partea lui Iisus și a Cuvîntului lui Dumnezeu și nu de partea lamentărilor și neliniștilor tale.

Citat:
Noi n-avem erezii, nici păgânisme sau sectarisme, iar teoriile științifice ale lumii, le studiem să înțelegem gluma jucăușilor și să o demascăm, să-i ferim pe cei ce vor să iubească și să creadă, ca să se mântuiască.
Despre care noi vorbești? Păi nu ți-am arătat că ești plin de erezii și de amestec cu gLumea și cu sectarismele ale cu care nu vrei să lupți drept și cu toate teoriile ''științifice'' absurde ale gLumii și că te afunzi în strîmbă necredință și în dezinformări și în ridicare de mărturii mincinoase avînd impresia că faci bine cînd defapt te duci după cei ce nu au crezut direct în iad... și așa cum ei te-au învățat să nu crezi, nu vrei să vezi oare că tot așa vrei să mă înveți și pe mine să nu cred? De ce? Cu ce ți-a greșit credința lor sau a mea?

Deci tu ești plin de amestec și nu Cuvîntul lui Dumnezeu... de la Pucioasa! Iar eu mă strădui mereu să mă curățesc de amestec!

Citat:
Iar Dreapta Credință, n-am lepădat-o niciodată, fiindcă nu poți lepăda ce e esența sufletului tău, e aerul tău, că nu-ți place afară, simți că te sufoci, nu-i bine acolo, ci înăuntru e bine, în Biserică, cu Hristos, în tot pământul și tot Universul.
N-am susținut că ai fi lepădat-o și m-aș bucura dacă ai avea-o cu Adevărat răbdînd pînă la sfîrșit dar biserica e aia care te învață ADEVĂRUL și nu aia care te învață să nu crezi în EL și să te lepezi de El. (de Dumnezeu și de Trimișii Lui!)

Citat:
Și niciodată nu am putut să lepădăm Sfintele Canoane și asezămintele Duhului Sfânt prin Sfinții Părinți.
Ar fi bine dacă s-ar și dovedi adevărat pănă la sfîrșit ceea ce spui.
Citat:
Faptul că unii episcopii sau preoți sau creștini, le mai ignoră, e păcatul lor, știe Domnul dacă, când, de ce, cât și cum îi va trage de urechi pentru neatențiile, intențiile, pretențiile, lor.
Așa este, e păcatul lor dar și turma care merge orbește după ei au și ei păcat, mai mic dar au și ei căci este scris de sf. Ap. Pavel: ''Fiți următorii Mei așa cum sunt și eu următor al Domnului Iisus Hristos'' deci dacă sf. Ap. Pavel ar fi lepădat Cuvîntul lui Dumnezeu și ar fi ridicat mărturii mincinoase și iar ar fi prigonit pe creștini tu crezi că urmîndu-i unui astfel de Pavel redevenit Saul din Tars ai fi fost dator să-i urmezi și să i te supui? Categoric nu! Ci ar fi meritat mustrat așa cum l-a mustrat El pe sfîntul Petru pe față atunci cînd făcea joc dublu ascunzîndu-se de creștini și ascunzîndu-se de israeliții care credeau ducîndu-i și pe unii și pe alții în clătinare, în indoială, ca să poată zice unii sau alții că sf. Pavel nu este Apostol veritabil și că nu propovăduiește Evanghelia Domnului. Iar sf. Petru a luat aminte și s-a îndreptat mărturisind că sf.Ap.Pavel mărturisește pe Domnul nostru Iisus Hristos.

continuarea mai jos

Last edited by vsovi; 02.08.2016 at 17:14:14.
Reply With Quote