Citat:
Ai înțeles ceva? Nu-i nimic, citești de mai multe ori, până înțelegi.
|
Eu am înțeles că ai fost învățat să nu crezi și să te lauzi propagînd ridicarea mărturiilor mincinoase împotriva aproapelui tău... care din întîmplare era chiar Dumnezeu. (El este Cuvîntul lui Dumnezeu, El Iisus trimis de Tatăl la oameni.)
Citat:
Musulmanii se socotesc pe ei cum că "dumnezeu", îi socotește esența pământului, și oricine nu-i ca ei, trebuie la un moment dat ori să devină musulmani, ori să fie omorâți, că sunt infideli. Asta scrie în corănelul lor, de la jucăuși.
Na, ce ne facem?
|
Creadă-i boala lor cea rea, dar tu ești mai jucăuș ca ei... ei se joacă cu sabia iar tu te joci cu focul.
Citat:
Budiștii la fel. Hindușii râd de noi, ne spun că ei cred că Iisus Hristos este Dumnezeu, alături de alți 33 de milioane de "zei" și toate soiurile de "dumnezei", etc. Fără să-i mai amintesc pe atei.
Na, ce ne facem? Cum îi întoarcem? Cum îi aducem la Adevăr, la viață?
|
Păi dacă ar crede cineva din ei sau din musulmani că Iisus este Dumnezeu atunci ar face ei faptele Lui Iisus și ar crede în Cuvîntul Lui și ar discerne între faptele Lui și ale zeilor lor. Ei însă ascultă de alții ca Buda care era un josnic ce făcea să i se ridice josniciile la cap și de Mahomed care era un păcălit și care s-a autoamăgit crezîndu-se el Mesia, adică profetul lui Alah din moment ce a declarat că de el trebuie să asculte oamenii și nu de Iisus. El nici măcar nu pricepea că toți profeții VT despre Mesia au vorbit și au proorocit și nu despre altceva sau altcineva. Așa s-a lăsat păcălit și a păcălit la rîndul lui miliarde de oameni prin aceiași tactică a întoxicării și înfierării memoriei colective, prin teroare și dictatură criminală adică prin silnicie căci cui nu i-ar fi fost frică auzind de crimele și chinurile pe care le făceau ca să te oblige să crezi în Mahomed, un criminal, un tîlhar și un violator în numele lui Allah. Păi de aici rezultă că dacă tu asmuți și declanșzi mereu aceiași teroare ca să panichezi și să disperi memoria colectivă a naivilor înseamnă că nu ești cu nimic mai bun ca ei ci mai rău... căci iată una-întruna ameninți cu sectele, cu ereziile, cu demonii, cu lucifer-satana, cu posedările, cu mîndria, cu neascultarea, cu canoanele, cu nesupunerea, cu afurisirea, cu anatema, cu ruperea și dezbinraea și cu tot ce mai îți dă apă la moară necredința ta, necredință pe care ai fost obligat s-o înveți de la alții și s-o propagi avînd sentimentul intereselor mîntuitoare... defapt nu slujești decît serv-viciilor acoperite și persiști pînă te rătăcești și te pierzi.
Eu te-am sfătuit să crezi și crezînd vei depăși această lăudăroșenie a necredinței pînă acolo încît Îl vei regăsi pe Dumnezeu prin Cuvîntul Său.
Citat:
Astea sunt problemele mari, nu ereziile. Ereziile da, sunt și ele probleme, dar ele sunt cel mai apropiat grup de oameni de Biserică.
|
Păi cum să fie apropiați? Ereticii sunt mai periculoși ca musulmanii și budiștii, ei sunt pe față contra lui Dumnezeu preferînd să răstălmăcească scripturile și să promoveze din dreptul lui Dumnezeu toate minciunile de parcă ar fi Adevărul deci sunt niște lupi în haină bisericească păcălind pe oameni.
Citat:
Sunt lângă nucleul Bisericii, lângă poarta Bisericii.
|
Da, au ajuns pînă acolo și chiar au intrat înăuntru și stau acolo așa ca tine la ușa mea insistînd și persistînd și făcînd presiuni pînă te vede că te lepezi și tu ca ei de Adevărul ca să propagi apoi toate ereziile și minciunile și necredințele lor.
E scris în canoane să nu te amesteci cu ei și cu răstălmăcirile lor.
Citat:
E de ajuns să lepede nebunelele, jucărelele și mândrelele lor, să înceapă să iubească și să smerească nebunește (pentru lume) ca și Hristos și Apostolii și vor intra sau reintra în Biserică. Vor fi și ei, Biserica.
|
E de ajuns să-și lepede mîndria așa ca orice om și ca orice păcătos, inclusiv așa ca tine și ca voi, voi ăia care stați în necredință... și e suficient să creadă apoi în cele 7 Sfinte Trîmbițe Apocaliptice și în Cuvîntul lui Dumnezeu!.. și atunci vor fi în Dreapta Credință... în ortodoxia Drepților și Apostolilor și a sfinților lui Dumnezeu.
Citat:
Asta nu-i mare filosofie.
Problema cea mare-i la ceilalți... Of... ceilalți... Doamne miluiește...
|
Ba nu la ceilalți ci la ei și la voi e cea mai mare probemă fiindcă voi l-ați avut pe Domnul Iisus și tot Cuvîntul lui Dumnezeu și iată că tot în eretisme și în necredință oarbă și josnică și înjositoare stați și în amestecul cel toxic al credințelor și de acolo mai și pormovați voi ''mîntuirea'', nu știu care voi, voi ăia care dezinformați așa tine.
Citat:
Of, "Trimisule", mintea voastră... of... Trezește-te, în numele Domnului ! Trezește-te ! Și vindecă-te !
|
Pe mine mă vindecă mereu Dumnezeu ca pe orice credincios mirean din BOR dar pe tine care ai căzut în necredința ta cine te mai vindecă dacă lepezi Cuvîntul lui Dumnezeu? Te mîntuie oare cei ce te-au învățat să ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău și să lansezi minciuni josnicie la adresa celor 7 Trîmbițe ale lui Dumnezeu?
Adevărat a înviat!... așa că poți trage nădejde că o să te învie și pe tine.
''Tot cel ce crede în Mine și în Cuvîntul Meu a trecut de la moarte la Viață, de la întuneric la Lumină, de la minciună la Adevăr și de judecată nu va avea parte... așa ceva este scris despre cei ce mărturisesc pe Dumnezeu și nu fug de Cruce.