Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Dar hotaraste-te aia din piata care dadusera foc pe 13 erau fostii golani din Piata Universitatii sau erau securistii lui Iliescu ? :)
|
Eu n-am zis de ăștia că erau securiști (deși nu-i exclus. La momentul ăla s-a crezut că au compromis mișcarea de protest din prostie. Nu erau numai oameni de calitate acolo). Ci de cei în salopete de mineri; și am mai spus că nu bag mâna în foc că primeau ordine de la Iliescu.
Citat:
Marian Munteanu traieste si la ora asta, deci nici un miner nu i-a luat gatul. Se pare ca s-a repezit unul sa-i ia gatul dar nu i l-a luat. :)
|
N-am spus că l-a omorât, ci că i-a tăiat gâtul cu toporul. S-a zbătut multă vreme în comă, dar l-a ajutat Dumnezeu să scape.
Citat:
Iar chestia cu Romania Libera e de rasul curcilor. Pai ce a rezolvat Iliescu in afara de cresterea tirajului ziarului ? S-a inchis Romania Libera ? Si-a schimbat orientarea ? Sau chestia asta i-a intaratat si mai mult ?
|
Exact. N-a rezolvat. Le-a distrus, însă, calculatoarele și tot ce mai aveau pe acolo. Cred că nu le-a fost ușor să-și revină. Gândește-te ce s-ar fi întâmplat dacă i-ar fi găsit în redacție.