Citat:
În prealabil postat de Bublisor
Doamne ajuta! Ca sincer nu stiu in ce parte sa o mai iau,il iubesc mult dar dupa ce s.a discutat aici stau si ma gandesc daca nu voi gresi mergand mai departe in aceasta relatie. Oare e persoana potrivita pt mine? Oare parintii mei il vor accepta vreodata? Oare placerea pt alcool ne va afecta mai tarziu intr.un mod urat? Sunt multe intrebari care nu imi dau pace si sincer va spun ca nu mai stiu de mine si ce imi doresc cu adevarat.
|
Cred ca cel mai bine este sa faceti cum va spune mintea si inima, fara a va lasa influientata de nici o alta persoana!
Iar daca exista anumite indoieli ori nemultumiri legate de comportamentul prietenului dumneavoastra, cel mai bine este sa le discutati numai cu el, sa-i spuneti deschis si sincer ce simtiti fata de el, ori ce va nemultumeste la el.
Iar daca spuneti ca il iubiti mult, atunci evident ca veti merge mai departe impreuna cu el! Dar toate îndoielile trebuie discutate si spuse deschis, deoarece daca incercati sa bagati sub pres unele nemultumiri, ele vor ramane in sufletul dumneavoastra si la un moment dat tot vor iesi la suprafata!
Iar chestia cu daca parintii dumneavoastra il vor accepta vreodata- asta trebuie sa fie ultima dumneavoastra grija!