Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Sărăcuțul de tine, ce iad trăiești, ce iad e în tine...
|
Nu zău?... Cum știi tu de bine... ca un tată de albine... pardon tată de viespe.
Citat:
Din cauza mândriei și neascultării de Biserică și Sfinți, lipsa blândeții, a smereniei, a răbdării, așa înnebunește vrăjmașul pe om, întro stare aparent normală, dar îi leagă în răzvrătirea lor, pe unii în trâmbițe, pe alții, în jocuri de noroc, pe alții în adultere, pe alții în exploatarea umană pentru bogăție, etc... Doamne Iisuse... sunt atât de mulți...
|
Cum le știi amesteca invocînd ''mîndria'' și ''neascultarea'' mea sperînd să-ți iasă diversiunea... Ferească Dumnezeu.
Tu nu ai discernămînt ci lansezi mereu cîte o vrăjeală cu care încerci să sperii oamenii... defapt cu ce? cu satana vrei să îi sperii... deci ești un fel de unealtă de a lui căci noi ortodocșii nu ne temem de nimic!.. afară de Dumnezeu ca să nu păcătuim.
Dar tu bagă vrăjeală înainte... și plînge-mă de milă... ca să păcălești. Nu mă tem de diversiunile tale... ''înduioșătoare''.
Citat:
Iar eu sunt marele prost că vreau să-ți răspund, fiindcă cred în vindecarea ta. Și o să-ți răspund, fiindcă cred în vindecarea ta...
|
Dragul meu nu eu te fac așa ci văd că singur te faci, eu încerc să te sfătuiesc să te lămurești singur în ce stare josnică ești și zic asta fiindcă mereu arunci cu josnicii. Eu sunt sănătos tun și la minte și la duh și la trup... așa că nu te mai da și vindecător acuma... din ăla care umblă cu farmece.
Știi tu cum fac pirandele... îți zice cîte una că ești blestemat, că ești bolnav, că ți-s legate cununiile, că alea-alea, că o să suferi de un cataclism și vor ele să te vindece și să te ajute.. pe bani, tu iată că pe gratis procedînd exact ca ele, deși sunt convins că faci asta de frică să nu-ți pierzi privilegiile. Nu mulțumesc, dragul meu, de un asemenea ''ajutor''.
Te-am întrebat dacă ești romîn sau Basarabean sau Moldovean și te mai întreb și de ce religie ești... de ce parohie aparții... ești călugăr sau mirean din BOR așa ca mine?
Ți-am spus că tu nu crezi în vindecarea mea ci tu crezi în necredința ta cea strîmbă și fermecătoare și foarte lăudăroasă!.. pentru că ești în stare să te folosești de orișice pe lume și din scripturi și din sfinți și din biserica ortodoxă ca să ți-o auto-îndreptățești... invocînd mereu nevoia mea de vindecare, de eliberare de posedare, de ce știu eu ce mai poți inventa... știind tu mai bine ca toți, inclusiv ca Dumnezeu de ce anume sufăr eu.
Așa, roagă-te pentru tine că și eu aș vrea să-ți revi la dreapta credință. Eu mă rog să nu cad în ispitele tale și în necredința ta din pricina insistențelor cu care înfricoșezi și minți dezinformînd mereu... din pricina că nu ai reușit să te lămurești, să te pui la punct.
Păi discută cu mine și eu îți spun ce știu dar tu nu mai face afirmații josnice gratuite. Ok?