View Single Post
Vechi 03.08.2016, 20:35:33
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Copăcel, știi sigla de la Gmail, emailul de la Google? E simbol al masoneriei, știai ?

Întâmplător? Eu zic că nu... Și asta intră la "slăbirea asociațiilor" ? :) Poate-mi spune fratele Ioan... :)

În fine, asta ca bonus. Și acum revin:

Da, să știi, copăcel.
Asta m-a intrigat și pe mine.
Mă întrebam: cu ce era greșit "googol"?
Numele ăsta chiar n-are o semantică creștinească, din contră aduce aminte de matematică, stimulează la cultură generală, era foarte potrivit, firmei din Silicon Valey, fiindcă produsul dezvoltat de ei e pe profil de matematică-informatică, fiind un motor de căutare, dă rezultate cu multe pagini "goooooogol" cu x număr de pagini, mi-am zis: denumirea googol e excelentă, de ce l-au schimbat în google?
De ce nu au fost mulțumiți cu googol?
Și-am primit răspuns în conștiința mea, denumirea EL-OH-IM, unde EL este Dumnezeu, de la Gabri-EL, Rafa-EL, Emanu-EL, Miha-EL, și fiecare nume înseamnă "Dumnezeu face asta" și "Dumnezeu face asta" și tot așa.
Minunate nume.
Și știm deja că vrăjmașii inversează totul, sunt împotriva creației Domnului, ca să batjocorească pe Dumnezeu, în loc de EL, l-au întors în LE.
Și știm deja, că Gog și Magog sunt generalii de seamă ai lui Satana (dacă e nevoie pun și versete, să nu existe îndoială, că nu vă mint cu nimic).

Iar cei din Silicon Valey, au schimbat denumirea din -googol-, nume foarte bun pentru ce desfășoară ei acolo, nici mai mult, nici mai puțin decât fix în Goog-LE.

Interesant... :)

În fine și pentru asta... am fost acuzat de un forumist, Mihai, că batjocoresc Biserica, și apoi un alt forumist, Ioan, a venit și a întărit acuzarea și a mai adăugat verdictul sau diagnosticul să-i zic? de "slăbirea asociațiilor", fără nicio argumentație, susținere, dovedire... :)

Sunt foarte curios, că sincer îmi pare rău, nu vreau să batjocoresc Biserica cu nimic, dar precum Ioan a zis, vreau să țin seama de observațiile celor din jur. Dar unde sunt observațiile? Cu ce? Unde am batjocorit Biserica?

Spor mântuitor.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 03.08.2016 at 20:41:46.
Reply With Quote