View Single Post
Vechi 03.08.2016, 21:18:05
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Pai tu spui practic spui ca pentru prima oara masoneria a produs un software care ajutat raspandirea invataturilor crestin-ortodoxe in mediul on-line, si participat
intens la consolidarea comunitatilor crestine din viata de zi cu zi.
Of, copăcel, unde spun eu că "masoneria a produs un software care ajutat raspandirea invataturilor crestin-ortodoxe in mediul on-line"?

Am spus mai demult și susțin, că propovăduirea creștinismului, e bine și trebuie să se facă și în mediul virtual, pe internet, online, etc. pentru că oamenii petrec foarte mult timp din real, în virtual.

Dar n-am spus prin ce provider, n-am spus google. Este și bing, yandex, yahoo, baidu.
În plus, de unde știu eu că masonria a produs un software? Nu i-am întrebat pe Serghei și Larry, fondatorii Googol (Google), de orientări politice și/sau spirituale, oculte. și nici nu sunt curios, nu-mi ajută la mântuire.

În plus dacă ei și-au bătut joc de Sfânta Cruce a Sfântului Petru, întorasă invers, au atribuit-o practicilor satanismului, înseamnă că Sfânta Cruce întoarsă invers, numai e sfântă? Este desigur.

Sau ochiul lui Dumnezeu, din triunghi, simbol preluat răpit, violet de masonerie, care e simbol creștin ce e ieșit din catacombe, din secolul 3, înseamnă că acel simbol, încetează să mai fie creștin, dacă e batjocorit de masonerie? Niciodată, ci rămâne creștin...

Și mai ales, ce legătură are studiul meu și faptul că amintesc (că se știe demult) că gmail este produs al masoneriei, cu faptul că am batjocorit Biserica? Cu ce mai exact? Unde? Când? Plus că sigur, se poate să nu folosim serviciul de mail, de la gmail, ci de la yahoo, sau mail.com sau outlook sau altele.

Serios că vreau să țin cont de observațiile celor din jur, dar să fie evidente, argumentate, altfel, îi pot acuza eu pe ei cu dovezile arătate evident, că își bat joc și denigrează colegii de forum, deci aștept răspunsul fratelui ioan67 (cezar) să-mi arate la diagnosticul pus cu senilitate provenit din simptomele "slăbirea asociațiilor", altfel, îl acuz că și-a bătut joc de mine... dar îl și iert spontan, desigur, că îmi place mult apropierea lui teologică, generată și de vârstă... :)

Îngăduie-mi și iartă-mă te rog, să mai pun o imagine cu desfășurarea unui ritual al masoneriei, dintro clădire a franco-latinilor sau autoînsușitul termen violat "romano-catolici".

Evenimentul din Brazilia:

Iar aici, evenimentul în sine:

http://www.taringa.net/post/imagenes...del-Mason.html

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Pai mergand pe logica asta, putem spune ca numele Gogu este mason si ca toti care se cheama
Gogu sunt masoni.Adica Gogu Masonu'.Apoi diminutivele din Gogu: Gogutza, Gugutza, Gutza(bine Gutza e nume de prost) astia toti sunt satanisti ? Gogu satanistu'...
Iti dai seama sa te supere unu care se cheama Gogu.
Dar astea nu sunt nume, copăcel, ai văzut tu numele Gogu sau Goguța, în buletinul unei persoane? Nici n-ai să vezi.

Sunt porecle, sau mai repede diminutive cum bine spui, apelative, prescurtări, de la Gheorghe, George, Gheorghina, Georgiana sau așa.
În plus, "Gogu" nu are LE la final, ca batjocură pentru EL, adică batjocorindu-l pe Dumnezeu, e pentru prima dată pe întreg pământul, e unicat numele "Google".

E foarte ciudat și interesant nume... Adică arată tuturor fățiș, pe față, că nu-i pasă de Dumnezeu și își bate joc de El...

Dar sincer îmi pare rău că am batjocorit Biserica și eu nu văd... :-( chiar vreau să nu mai repet prostia...

Iertare.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 03.08.2016 at 21:32:02.
Reply With Quote