View Single Post
Vechi 03.08.2016, 22:19:44
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Să știi că m-am rugat tare puțin astăzi... ticălosul de mine... Dar vezi, să ai grijă, nu vorbi de minte coborâtă în inimă, că ăla-i cel mai lung drum ce-l poate face un om vreodată, aia-i rugăciunea neîncetată. Vorbești de lucruri prea mari și netrăite.

Oricum analiza semantică a numelui Google, e o supoziție, o ipoteză, nu mă aștept să fiu luat în serios, nici nu o impun nimănui, în nimic, nu am sursă și fundament serios dovedit, în studiu aprofundat, de aceea l-am numit "scurt studiu".

Și mai ales, dacă imaginația era rea, nu ar fi lăsat-o Dumnezeu de la început în om, de la Adam și Eva. Dar imaginația a fost pusă inițial în om, cu scop bun, că zice: "și a văzut Dumnezeu că toate erau bune foarte". Faptul că omul și-a convertit imaginația pentru cele materiale sau altele stricătoare, nu înseamnă că ea e un lucru rău, ci e bun și trebuie folosită la lucruri bune, dar asta numai în har...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote