View Single Post
Vechi 04.08.2016, 11:46:40
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu spun ca Iliescu a fost el KGB-ist. Desi daca ne uitam la alti nomenclaturisti care au cazut in dizgratie in timpul regimului comunist, mai toti au protestat pentru ca aveau spatele asigurat de catre Moscova. Exemplul cel mai la indemana este Parvulescu.

Eu am spus ca nu se poate nega implicarea KGB-ului in evenimentele din decembrie. Avem atat KGB-isti notorii care apar in prim plan ( cum era Militaru ) cat si oameni care erau in cercurile de cunoscuti ai unor KGB-isti notorii ( cum era Gogu Radulescu ), si care participa in prim plan la revolutie si la preluarea puterii. Ca Iliescu a fost si el parte a conspiratiei sau a fost adus pentru ca sovieticii si americanii cazusera de acord ca trebuie un comunist cu fata umana in fruntea statului, asta conteaza dar mai putin. Cert e ca Iliescu nu a facut nimic pentru ca noi sa aflam adevarul despre revolutie ci a preferat comoditatea puterii.

Iar despre naivitatea lui Gorbaciov...sa fim seriosi.
Poate nu ai aflat sau ai uitat ca in 91, Gorbaciov este luat prizonier tocmai de catre naivi care isi doreau salvarea URSS.
Reply With Quote