View Single Post
Vechi 04.08.2016, 16:05:44
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur Vezi mesajul
Eu nu cred ca Pamantul este plat, dar daca vsovi crede asta, nu vad care-i problema, atata timp cat el e multumit cu asta.
Eu la piticii pe creier le zic fluturasi. Dar na, acum fiecare cum prefera.
Păi orice viermișor pitic pe creier, după stadiul de omidă, trece la stadiul de pupă, își face găoace și după timpul respectiv petrecut acolo în stare de zombi, iese și zboară... avînd aripi așa de frumos colorate și date parcă cu pudră și cu sidef încît uiți de ce trebuia să faci privindu-l căzînd așa ca într-o beatitudine a încîntării... de el și nu de sine.

E problema ta dacă nu crezi că e plat cînd îți spun eu că e fiindcă așa e: PLAT.

Dar e așa fiindcă Dreptatea lui Dumnezeu e dreaptă și fiindcă toată creația a fost făcută prin Cuvînt și nu din alte motive și teorii.

Și orice om mai deștept, studiind care ar fi diferențele și consecințele între:

1. Pămînt Plat, Soare și Lună semisferice, Lumină și Întuneric și imagine care merge în curbă din pricina fenomenului refracției... și Creație Finită, mică și frumoasă și bună... care funcționează prin credință de 7500 de ani... și ceva,

și

2. Pămînt, soare, lună sferice care se învîrt unele în jurul altora și lumină care merge numai drept în ciuda refracției și creație infinită întîmplătoare și care funcționează din pricina hazardului în mod complet haotic de miliarde de ani-lumină.

... atunci ar putea face deosebirea corectă între Adevăr și minciună. Deci oricine și-ar putea da seama de diferențe și de consecințe dacă ar face o banală analiză a fenomenelor observabile.

N-am eu niciun merit dacă mi se pare acuma evident fizico-matematic că așa cum este scris în scripturi este în realitate Creația.

Last edited by vsovi; 04.08.2016 at 16:08:26.
Reply With Quote