Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
"vsovi" iartă-mă te rog și pomenește-mă pe mine păcătosul și iubitorul de Hristos.
|
N-am dragul meu frate și prieten de ce să te iert... că nu mi-ai greșit mie cu nimic ci văd cum îți strici singur credința și mă doare pentru tine ca de orice om.
De aceea te sfătuiesc și te rog să încearci să răspunzi mai des dacă vrei dar mai lămuritor, mai clar, mai simplu, și cu maxim unul două citate încercînd să nu te erijezi împreună cu citatul la vrednicia ce decurge din el... ci să te folosești de el ca un păcătos fără să arăți că tu te consideri păcătos.
Eu cred că-ți folosește să discuți postînd mai des dar cu un text mai limpede, mai liniștit...
Deci ne iartă Dumnezeu, iar eu nu am de ce să te iert căci nu mi-ai greșit mie cu nimic ci eu ți-am greșit băgîndu-mă în discuția ta cu alții și de aia te-am și rugat să nu te superi însă trebuie să încercăm să primim îndreptarea... să ne dăm seama, să ne lămurim, să ne cercetăm dacă suntem în duhul Credinței așa cum sfătuia sf. Ap. Pavel.
Acuma nici prea scurt și des nu e bine să postezi ci uite postează cîte 10 rînduri și un citat maxim două.
Apoi dacă mai ai ceva de zis, mai postează unul și apoi încă unul și tot așa ca să te faci înțeles. Și cred că aș putea citi mai bine și aș putea înțelege mai bine mai ales dacă prin texte nu ai abuza și nu ai speria cititorii făcîndu-i în toate feleurie de parcă tu te-ai lupta cu toate sectele, eresurile, dracii, păgînismele, duhurile rele, satanele, iadurile și de parcă tu ai apăra ortodoxia și nu Dumnezeu.
Mersi că ai citit ce ți-am spus... și sper că te redresezi din alunecarea în duhul necredinței și lăudăroșeniei...