Citat:
În prealabil postat de Bublisor
Asa este,tocmai asta uita mama mea ca toti suntem oameni si suntem egali indiferent de meserie,statut social. Pe parcurs poate o sa se obisnuiasca cu ideea. Prefer sa regret ceva ce am facut,decat sa regret ceva ce n am facut si sa.mi para rau ca n am avut curajul sa risc.
|
Da si eu am avut situatii cand nu am facut ceva si am regretat.
Citat:
În prealabil postat de Bublisor
Da il iubesc si nu ma vad fara el si suntem fericiti cabd suntem impreuna. Asa cum zicea cineva aici,pe el cunosc bine,ii stiu fiecare gest,stiu cum sa gestionez anumite situatii in functie de amandoi. Nu stiu cum sa va explic,nu imi gasesc cuvintele pt a descrie exact.
|
Care e parerea mea:
-relatiile trupesti care le-ati avut, vor lasa la amandoi o influenta mare in sufletul amandorura,ori ca va veti casatorii sau nu.De aceea sunt procasatorie.
O femeie poate sa il ridice sau sa il coboare pe barbat.
-Cum s-a mai mentionat aici.Cateva beri nu reprezinta nimic.Suntem un grup de colegi care mai serbam zilele colegilor si plecarile in concediu.Uneori se merge de catre unii si la cinci beri si nu am ajuns nici unul alcoolic.Dar fiecare om e diferit, noi nu il cunoastem.
-Esti singura in masura sa hotarasti ce va fi cu viata ta.Un duhovnic care sa va cunoasca pe amandoi v-ar da mai bune sfaturi ca noi aici,si ar fi bine sa ii ceri sfatul.
Dumnezeu sa te ajute sa iei cea mai buna decizie Bublisor!