View Single Post
Vechi 05.08.2016, 17:31:23
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
..............
A doua zi m-am intors la spital si am intrebat de el. Am aflat ca a murit pe drumul spre Bucuresti, in salvare.

....................
Ma consolez insa cu gandul ca, atunci cand am plecat el mi-a spus "Multumesc!". Imi zic ca prin asta a vrut sa imi arate ca ma intelege si ca m-a iertat.

Iubirea e o patrie mare, cu nenumarate privelisti, cu o istorie uriasa si tainica, cu nenumarate neintelesuri...
Nu o nimerim usor, nu-i facem fata tot timpul. Sper ca Bublisor, ca femeie si ca medic, va fi mai putin lasa decat am fost eu atunci, cand am avut sansa sa fiu langa baiatul acela indragostit de o fata....
Nu el ți-a spus Mulțumesc..... ci știi tu Cine.

.....: (..................: (:::::::::::::: (mănînc și plîng, plîng și mănînc)...

''Ori de cîte ori ați făcut un bine, măcar una dintre porunci, unuia dintre mai micii Mei... Mie mi le-ați făcut.''

Sigur a ajuns în Rai dacă s-au rugat părinții și prietena lui și chiar tu care regreți că n-ai făcut mai mult pentru mîntuirea lui. Mai mult nu se putea. Din pricina vorbelor tale, el nu a murit speriat și singur ci a murit în CREDINȚĂ.

Frumoasă poveste și nu e tristă... chiar dacă am dat apă la șoareci.

Last edited by vsovi; 05.08.2016 at 17:40:34.
Reply With Quote