View Single Post
Vechi 05.08.2016, 18:20:42
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Doamna draga, o colega de aici de pe forum mi-a amintit de "a scrie cu sange". O spuneau, din cate stiu, unii ca Eliade ori Nichita. Iar colega e Delia, draga noastra...:)
Un altul, ceva mai burzuluit pe anumite apucaturi si patologii, zicea ca a scrie inseamna a te muta din spatiul hartiei pe Cerul Vietii, cu faptuirea si vietuirea... Pe asta il cheama Mihail'c.
Vedeti, asadar, ca neascultator de amandoi povatuitorii mei cei minunati (sa ii vieze Bunul Dumnezeu!) eu ma incapatanez sa fac literatura.
Imi ziceti ca scriu frumos, ca sunt scriitor...
O, doamna, de as fi cu adevarat...
Dar nu sunt decat un pacatos care, Domnul stie de ce, m-am nimerit sa improsc litere pe aici, asa cum doar un naufragiat mazgaleste marea cu sticle S.O.S.
Am scris, ma iertati, ca altcumva nu puteam sa ma exprim. Har Domnului ca stiu a scrie! Dar asta nu inseamna ca sunt scriitor, vai mie.... Ci mai degraba sunt un om intins pe o targa in bataia soarelui si a cerului, inconjurat de pereti frumos varuiti de unde nu se indura nimeni sa se desprinda si sa spuna: "Bine ai venit! Te primim asa cum esti, suntem gata sa te invatam putinul pe care, in Domnul, l-am agonisit si noi..."

cam asa ceva e, ma iertati....:)
Reply With Quote