View Single Post
Vechi 08.08.2016, 06:31:37
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu poti crede in varianta PP fara sa crezi automat intr-o superconspiratie gigantica care ascunde adevarul despre lumea fizica, la toate nivelele.

Asta e cel mai evident si mare defect al teoriei PP, pentru care nu-ti trebuie multa minte sa-l vezi.

Cu exceptia fanilor teoriei PP, desigur.
Argumentul majorității credule și îndoctrinate?

”Conspirația” nu e un argument în sine.

O mînă de oameni influenți pot să ducă o minciună din generație în generație ca după suficient timp să fie acceptată ca adevăr indiscutabil.

La toate nivelurile? Se prea poate. Avem noi, oamenii de rînd, acces la experimentele care validează sau invalidează modelul oficial descris de fizicieni? Nu. Avem acces direct la date? Nu. Putem înțelege cu ușurință anumite fenomene sau teorii descrise? Nici. Se face politică în lumea oamenilor de știință? Da.

Și apoi e posibil să lucrezi de zeci de ani la NASA fără a avea la îndemînă informații generale, din toate domeniile, ca să-ți faci o imagine completă și corectă asupra lumii în care trăiești. Ești angajat pe bucățica ta și-ți faci treaba conștiincios. Spre exemplu ai de redat în imagini datele culese prin antene radio de către colegii tăi; deschizi compul și te apuci de treabă. Rezultatul va fi impresionant și va uimi o lume întreagă care nici nu se gîndește că ceea ce vede nu e o fotografie, ci redarea artistică a unor mesaje radio recepționate dintr-un colț de Univers.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote