View Single Post
Vechi 26.02.2008, 18:01:06
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bobby
scuzati-ma daca is prea insistent.. dar as vrea sa va mai cer parerile pentru ca is convins ca pe acest forum is multi oameni induhovniciti.cum ar trebui sa fac??????is fotbalist si slava Domnului am destui bani pentru varsta mea iar majoritatea fetelor cu care as putea sa fiu impreuna privesc mai mult la aceste lucruri.cum e mai bine sa fac?sa ma conving singur de aceste lucruri?sa incerc sa schimb fetele cu care is impreuna?sau sa evit sa fiu impreuna cu astfel de persoane asteptand fata cu care m-as potrivii mai bine?????astept opinii....va multumesc!!!!
poi asha cum itzi da Dumnezeu dupa credintza ta shi milostivirea Sa.... shi in timp te mai dumireshti despre induhovnicie, ca multzi ne dam mari induhovnicitzi dar pentru aia trebuie multa staruintza ca sa ajungi la ceva desavarshiri de sa dai shi vre-un sfat bun cuiva, iar eu daca am delasare :( dar nu ca ma smeresc, ci fiindca sunt neshtiutor shi naiv in neputintza, shi dorm in minciuna ca cineva imi tot shopteshte ca nu mi-e timpul sa mor orice ash face... shi ma fura caldeenii shi babilonienii shi harapii mamii dracului (ingamfarea shi priveala) shi doar de imi ramane o picatura de duhovnicie, shi cu ea abea de ma sfatuiesc pe mine sa nu sar de la trambulina de la strand sa lovesc pe careva ce inoata agale shi daca nu ne izbim unul de altul atunci lovindu-ma de apa sa ma usture burta sau ochii de la impact, de nu mai is bun de nimic nu o saptamana ci o luna...

nu socoti ca te-am sfatuit ci ca m-am plans, ca nu prea am la cine shi atunci...

poi tu cum te gandeshti sa faci? ca daca lashi fetele shi itzi vezi de footbal asha ma gandesc ca e cel mai bine pentru cazul tau, iar daca o sa vina vreuna, apoi calul de dar nu se cauta la dintzi, ca jucatorul de pe teren nu e armasar mai baiatule ci spidi gonzales... deci m-ai intzeles? mai footbalistule? shi cam cate goluri ai dat in campionatul trecut? sau eshti fundash....

shi ai dreptate, dragostea adevarata shi curata face mai mult decat o mana de bani nemuncitzi :) shi apoi shi daca ar fi muncitzi. :satisfied:
Reply With Quote