Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Hai mai Igor, atata te-ai rugat de el sa faca un topic in care sa discutati amandoi ca sa-l convingi ca greseste si acum ii zici ca-i sectar si vrei sa fie banat ? Dupa ce te-ai ratoit la admin si la ceilalti ca l-au banat ? :)
|
Iartă-mă că pe tine te-am uitat din lista aia lungă a celor care aveau ca singur argument pentru a-și dovedi dreptatea auto-îndrepțindu-se nevoia de bannare a mea... deși nu v-am ocărît, nu v-am acuzat, nu v-am făcut în niciun fel... și cu toate astea iată că și Igor-Emilian recunoaște că cică a greșit opunîndu-se bannării pe nedrept.
Oare cît să vă îndur?
Păi de aia a ajuns la concluzia asta, căci necrezînd și vrînd să se autoîndreptățească asemenea vouă zice și el acuma ca voi mereu: că aș fi alea alea... nu vreau să le repet căci sunt niște josnicii nevrednice de un creștin... mirean din BOR așa ca mine darmite atunci de un teolog care mai și susținea că cică din dragoste creștină a cerut el să nu fiu bannat așa cum ați cerut mereu toți în cor să fiu deși nu v-am făcut nimic.
Păi ce dragoste e aia domnule Igor Emilian, aia de care vorbești tu și care văd că acum îți basculează în extrema aialaltă?
Adică tu ai cerut să nu fiu banat pentru ca să mă faci în toate felurile și dacă nu am recunoscut că aș fi eu toate josniciile pe care mi le-ai aruncat în cap ca să-mi scoți dracii din mine atunci iată recunoști că ai greșit și că mai bine cereai și tu să fiu bannat?
Nu te doare revăzîndu-ți felul de a-ți mărturisi astfel credința? Nu te doare cînd îți amintești de ce ai făcut și de ce anume faci? Fii sincer cu tine dacă poți! Te rog fii sincer!
Dar pe mine, ce crezi, cum mă simt eu cînd știu că eu sunt cel ce te-am iubit creștinește mărturisinduți Adevărul cu credință căci eu cred și nu tu care m-ai condamnat una-întruna!
Dar e treaba ta, ești liber să o dai la întors ca la Ploiești cît vrei. Eu rămîn mai departe să vă iubesc și să vă rabd... căci pe iuliu46 îl știu de cînd discutam pe vremea USL-ului despre cuplul de tristă amintire Antonescu-Ponta care au dat lovitură de stat.
El, iuliu46 era de partea lor susținînd că sunt postac plătit de Udrea.
V-am iertat și nu pot să mă supăr pe voi mai ales cînd știu ce interese ascunse vă animă.