View Single Post
Vechi 08.08.2016, 20:22:14
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Hai mai Igor, atata te-ai rugat de el sa faca un topic in care sa discutati amandoi ca sa-l convingi ca greseste si acum ii zici ca-i sectar si vrei sa fie banat ? Dupa ce te-ai ratoit la admin si la ceilalti ca l-au banat ? :)
P.S.: Iuliu și în plus, am spus și am cerut, în ce condiții să nu fie banat "vsovivi": dacă stă doar acolo, pe topicul lui, cu N.I.P., pe secțiunea "Biserica Ortodoxă Română" și i-am cerut să vorbească doar cu mine și să nu răspundă la mesajele de denigrare și jigniri.
Nu a ascultat nimic din ce i-am spus, fiindcă el nu poate să se abțină să nu răspundă cuiva, răspunde euforic la toți, pe toate topicurile, oriunde este activitate, fără să-l întrebe nimeni nimic, și fără să zică ceva argumentat, poate din Biblie, sau Sfinții Părinți.
De aceea cred că ar fi bine să fie banat, și spun că am greșit când am cerut să nu fie banat. Mă și mir că a reușit să adune 3.700 de postări, fără să fie banat, spunând absolut de fiecare dată aceleași nimicuri. Plus alte câteva mii, cu celelalte conturi unde a fost banat, are poate peste 5.000...
Iar mulți oameni (în special femeile) mai și citesc ce scrie el și îi mai și răspund... Din dorința lor maternă de a păzi de apă și foc... Numai că el are 48 de ani, nu mai are nevoie de nicio păzire fizică, de la oameni...

Dacă ar fi ascultat, să rămână acolo și să vorbim doar noi doi, aș fi stat zile întregi, doar cu el de vorbă, oricât era nevoie, dar dacă se bagă să răspundă tuturor, fie că e sau nu nevoie, asta ma făcut să bat în retragere, să înțeleg că e bolnav și are nevoie de mult mai mult ajutor, decât pot să-i ofer eu...

Of, iar mă lungesc la vorbă... în fine ți-am împlinit dorința și i-am răspuns... Iar eu mă retrag din acest topic. Iertați-mă.

Sper să te distrezi copios pe neputința unui om bolnav... (ironie)
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 08.08.2016 at 20:29:53.
Reply With Quote