Citat:
În prealabil postat de vsovi
Iartă-mă că pe tine te-am uitat din lista aia lungă a celor care aveau ca singur argument pentru a-și dovedi dreptatea auto-îndrepțindu-se nevoia de bannare a mea... deși nu v-am ocărît, nu v-am acuzat, nu v-am făcut în niciun fel... și cu toate astea iată că și Igor-Emilian recunoaște că cică a greșit opunîndu-se bannării pe nedrept...
... căci pe iuliu46 îl știu de cînd discutam pe vremea USL-ului despre cuplul de tristă amintire Antonescu-Ponta care au dat lovitură de stat.
El, iuliu46 era de partea lor susținînd că sunt postac plătit de Udrea.
|
Eu te-am iertat de mult dar nici nu am simtit nevoia sa fii banat ( ca la o adica te pot ignora si nu mai vad ce scrii ) si nici nu te-am acuzat ca ai fi postac platit de Udrea ( ca nici un postac nu ar fi spus despre ea ca-i vreo sfanta

). Dar eu cred ca adminul de aia e admin, ca sa judece daca un user sau altul aduce ceva bun pe forum sau contributia lui nu e doar inutila ci si nociva, asa ca ii inlatura pe cei despre care crede ca trebuie inlaturati. E dreptul lui, eu nu am dat niciodata report nimanui, doar am ignorat persoanele pe care nu am vrut sa le citesc.
Nici nu am vreo legatura cu adminul ca sa-l sustin. Mai ales de cand am aflat ca afara-i vopsit gardul si inauntru e Mossadul.