View Single Post
Vechi 08.08.2016, 21:59:58
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Eu te-am iertat de mult dar nici nu am simtit nevoia sa fii banat ( ca la o adica te pot ignora si nu mai vad ce scrii )
Să știi că ești primul care știe folosi ''telecomanda''. Bravo.

Citat:
si nici nu te-am acuzat ca ai fi postac platit de Udrea ( ca nici un postac nu ar fi spus despre ea ca-i vreo sfanta ).
M-ai acuzat dar nu-ți mai amintești... era pe vremea cînd s-a format USLul și înainte de alegeri. Mă făceai postac al PDLului. Tu țineai cu comuniștii Antonescu-Ponta... dar ai uitat.

Citat:
Dar eu cred ca adminul de aia e admin, ca sa judece daca un user sau altul aduce ceva bun pe forum sau contributia lui nu e doar inutila ci si nociva, asa ca ii inlatura pe cei despre care crede ca trebuie inlaturati. E dreptul lui, eu nu am dat niciodata report nimanui, doar am ignorat persoanele pe care nu am vrut sa le citesc.
Mă bucur să aud că ai o astfel de atitudine nepîrîcioasă și neexclusivistă. Așa e bine să-L mărturisim pe Hristos... luptînd cu păcatul și nu cu păcătosul și mai ales cu al nostru personal și răbdînd păcatele altora.

Citat:
Nici nu am vreo legatura cu adminul ca sa-l sustin. Mai ales de cand am aflat ca afara-i vopsit gardul si inauntru e Mossadul.
Nu știu ce vrei să insinuezi... dar nu e de vină adminul dacă mulți se adună să facă ei pe inchiziția ''ortodoxă''.

V-am mai spus, ortodoxia nu a avut și nu are inchiziție.... și zic asta fără să acuz inchiziția catolică de ceva.

Eu acuz păcatul!.. ca să lupte Dumnezeu împreună cu mine împotriva lui și ca să mă mîntui.

Dacă v-am acuzat și v-am lovit făcînd victime colaterare vă cer iertare. Intenția mea a fost doar să vă spun ce cred ca un om liber și cinstit fără ca să-mi fie libertatea un acoperămînt și un îndemn la fărădelegi și păcătuire .

Last edited by vsovi; 08.08.2016 at 22:10:05.
Reply With Quote