Citat:
În prealabil postat de Iorest
Vă mulțumesc pentru încurajare din partea mea putem vorbi la per tu dacă nu vă deranjează, așa cred și eu că argumentul aproprierii spațiale este unul din cele mai puternice pe lângă avantajul de a observa de aproape viitoarea aleasă, dacă ar fi să existe vreo pereche a cuiva mă gândesc la faptul că Dumnezeu o rânduiește undeva prin apropriere sau rânduiește o întâlnire la un moment dat în viață.
La dezavantaje ar fi ce faci dacă vine și pleacă cu unul din părinți, cum spargi gheața ?
Și alt aspect considerabil e că e posibil să te adresezi unei persoanei greșite, care ori e prea rănită de o altă relație încheiată recent care să răspundă glacial în momentul x al vieții ei la care se petrece discuția, ori e într-o relație sau și mai complicat, într-o relație cu un viitor diacon sau cu cineva din personalul parohiei.
|
Multumesc!
-Bineinteles ca daca va place de o anumita fata care ai vazut-o la biserica, in acceiasi parohie, intai trebuie sa te interesez (si acest lucru, mai ales in localitatile mici, unde aproape fiecare se cunoaste cu fiecare, se poate afla nu foarte greu) daca este implicata sau nu intr-o relatie, pentru a nu ajunge in situatii jenante, daca vrei sa o cunosti.
-Apoi in legatura cu faptul ca vine insotita de parinti ori de alte rude. Aici trebuie sa gasesti momentul potrivit, pentru a incepe o discutie, pe marginea unor subiecte comune.
Acest lucru trebuie facut evident in mod civilizat, delicat, dar in accelasi timp si fara a aveea retineri sau temeri. De obicei când vrei sa cunosti pe cineva e bine (mai ales ca barbat) sa fii hotarat, sa arati ca stii ce vrei persoanei respective.