View Single Post
Vechi 09.08.2016, 18:49:53
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Ț
Păi asta te învață tincuța, psihologul și psihiatrul că Credința ta e falsă.
Vorbesti prostii cat tine de mari, nu ca ar fi prima data deci..

Paralel in ortodoxie, paralel la fizica, paralel la psihilogie, este ceva lacare sa te pricepi cat de cat pana la urma?

A da. la facut conturi noi pe forum dupa ce depasesti cu insistenta limitele extreme ale penibilului.
Lăsînd la o parte atacurile la personă... foarte simpatice dealtfel, dacă tincuța și psihologul și psihiatrul susțin ei că Credința ta e bună și dreaptă, atunci de ce nu te învață ei să crezi în ea urmînd și ei un mod de viață creștin-ortodox și duhovnicesc ci te învață să crezi mai degrabă în minciunile lor ca să le iei drept adevăruri?

Deci mă contrazici total ilogic și contrazicîndu-ți credința ta singur... nu că ar fi prima dată. Deci?

Se pare că tu nu ești paralel ci perpendicular deci chiar te pricepi foarte bine să nu te pricepi la nimic.

Eu tocmai pentru că le știu prea bine dedesubturile și minciunile și teoriile și demonstrațiile și pentru că intuiesc pericolul care vine din minciunile lor, de aia vă sfătuiesc să nu vă încurcați în amestecările smintitoare care vă duc la necredință și la o viață lumească și păcătoasă... de aia tac și scriu.

Dar iată că se reîntrunește cociulul inchizitorial ''ortodox'' și în loc să discutăm despre problema lui Bublișor ne preocupă judecata și osîndirea mucenicilor lui Hristos: A.B... martir otrăvit de regimul comunist.

Bine că ne etalăm talentele de mari necredincioși și cu atît mai mari osînditori.

Păi creștinii nu judecă pe nimeni și BOR nu și-a făcut încă inchiziție... dar iată că niște copii drăgălași ca Igor-Emilian și ca Simona sau ca AlinB o pun ei de o inchiziție.

Astăzi ardeți pe rug pe A.B., ieri pe sora Veronica de la Vladimirești, alaltăieri pe Elena Gabriela D'Harc, răsalaltăieri pe mine și cel 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice... dar mîine pe cine aveți de gînd să-l acuzați că e: toate alea-alea... știți voi... în ciuda poruncii Domnului:

''Voi să nu judecați căci cu judecata și cu măsura cu care!... ci voi iubiți-vă unii pe alții precum v-am iubit Eu ca văzînd oamenii faptele voastre bune să dea slavă lui Dumnezeu.''

-sectar, eretic, nebu
Reply With Quote